Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beckhamovci terčom výsmechu: Takto budú vyzerať o dvadsať rokov!

Zobraziť galériu (6)

LOS ANGELES - Victorii a Davidovi z klanu Beckhamovcov tento týždeň pravdepodobne zamrzol úsmev na tvári. Ich jedinečný záber z reklamnej kampane na Armaniho spodnú bielizeň bol zneužitý, a to spôsobom, na ktorý obaja určite tak skoro nezabudnú!

O kanadský žartík na adresu slávneho britského páru sa postaral sedemdesiatročný iluzionista Paul Daniels so svojou manželkou Debbie McGee (50). Tí sa objavili v najnovšom vydaní magazínu Closer v navlas rovnakej póze - od originálnych sexy aktérov ich odlišuje "len" zopár vrások a šedín navyše.

Starnúci manželský pár so svojským zmyslom pre humor sa úlohy Victorie a Davida zhostil skutočne vynikajúco. Paul si po vzore talentovaného futbalistu neváhal doplniť na ruku a chrbát chýbajúce tetovanie a Debbie sa pokúsila rozpáliť mužov čiernou parochňou, identickým líčením a samozrejme rovnakou bodkovanou podprsenkou, akú mala na sebe aj módna ikona.

V spomínanom magazíne samozrejme nechýbalo interview, v ktorom Paul a Debbie nezabudli pripomenúť, že ich spálňový život je minimálne taký šťavnatý ako záber, ktorým parodovali Beckhamovcov. "Nemôžete už od nás očakávať žiadostivú vášeň prvých dní, ale nenechali sme ju úplne zomrieť. Sme stále vášniví. Čo mám povedať? Máme radi sex," veľkodušne prezradil sympatický deduško.

Beckhamovci terčom výsmechu: Takto
Zobraziť galériu (6)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu