Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Talentovaná Martinka: Boj s chorobou!

Martinka Bobánová Zobraziť galériu (4)
Martinka Bobánová

BRATISLAVA- Ohúrila svojim talentom i bezprostrednosťou! Šesťročná Martinka Bobánová z Terchovej si v nedeľňajšom priamom prenose šou Slovensko má talent získala srdcia divákov a postúpila do finále. To však ešte nik netušil, že toto slniečko zvádza boj s chorobou a trápia ju teploty.

Veľké modré očká, úsmev bez zúbkov, k tomu talent a chuť hrať, spievať a tancovať. To všetko sme na malej Martinke videli bez najmenšieho náznaku alebo upozorňovania, že by s ňou niečo nebolo v poriadku. Na šesťročné dieťa je to naozaj obdivuhodné. Ani na chvíľu sa nesťažovala, stále bola milá a usmiata.

Občas si síce poťahovala sukienku, akoby potrebovala ísť na záchod, ale v tej chvíli by nikomu nenapadlo, že dievčatko má zdravotné problémy. „Je chorá. Trápime sa. Nedávno bola 4 dni v nemocnici,“ priznal tesne po nedeľňajšom prenose pre topky.sk Martinkin otec, ktorý spolu s ňou v ten večer aj vystupoval. 

„Má problém s močovými cestami. Nesmie nachladnúť, ale stalo sa. Už teraz má určite teplotu,“ ustarostene konštatoval.

Martinku však tieto ťažkosti akoby vôbec netrápili. Počas živého prenosu sa sústredila okrem svojho vystúpenia najmä na zbieranie podpisov. Ako malá školáčka prezradila, autogramy sa jej podarilo získať od všetkých účinkujúcich, poroty a dokonca sa už vie aj sama podpísať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu