Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Video: Takto bojuje Mikla na protialkoholickom liečení

Robo Mikla Zobraziť galériu (7)
Robo Mikla

BRATISLAVA/KOŠICE - Prvé zábery Roba Miklu (26) po približne mesiaci! Bleskovky.sk ako prvé odhalili to, kde sa lieči kontroverzný spevák od závislosti od alkoholu. Na východe mu pomáha Braňo Mojsej. Ako sa zdá, zrejme na základe podnetu nášho portálu sa rozhodol o svojom boji prehovoriť!

Zjavne trochu nervózny, no odhodlaný bojovať. Najprv si zapálil cigaretku a začal... „Spískali sme to s priateľom Mojsejom, aby ste všetci videli, že som v pohode,“ znela jedna z prvých viet Roba Miklu na videu, ktoré nakrútil na východnom Slovensku. V ňom sa rozhodol vyrozprávať zo svojich problémov s alkoholom. Bleskovky.sk totiž priniesli ako prvé informáciu o tom, že vyhľadal pomoc u Braňa Mojseja (40). Ten mal v minulosti podobný problém.

„Pred troma rokmi som mu povedal, že keď s tým bude mať problém, rád mu pomôžem. A teraz  sa ozval s tým, či tá pomoc platí. Tak mu teraz pomáham,“  prezradil Mojsej pre náš portál. Zdá sa, že aj na základe tohto odhalenia sa rozhodol Robo Mikla k tomu, že nakrúti video z liečenia. To následne zverejnil najznámejší obyvateľ košického Pereša na svojej internetovej stránke branomojsej.sk.

Mikla sa tam prihovára slovami: „Nie je to ľahké. Sú stavy, keď mám v sebe rôzne myšlienky...,“ pričom slová občas prerušuje potiahnutím si z cigarety. „Chľast je pliaga, ktorá poteší a urobí radosť. Vzdávam sa jednej veľkej lásky, pretože je to láska, ktorá je v konečnom dôsledku smrteľná,“ vychádza z jeho úst. Svoju spoveď zakončil slovami: „Až sa raz ožereme, tak potom už len s Mojsejom.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu