Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mikla to s chľastom nezvládol a skončil na protialkoholickom liečení!

Robo Mikla Zobraziť galériu (12)
Robo Mikla

Vymklo sa mu to z rúk! Zrátať alkoholické prešľapy rebelského speváka Roba Miklu (26) by bol zrejme problém. V poslednej dobe sa viac zviditeľnoval tým, že sadol opitý za volant, ako vlastnou hudobnou tvorbou. Rozhodol sa preto vyhľadať pomoc odborníkov.

Na tému Miklových problémov s alkoholom sa jeho žene Majke (21) rozprávalo len veľmi ťažko. „Áno, je na protialkoholickom liečení. Nie však na Prednej Hore,“ povedala smutným hlasom vo včerajšej markízackej relácii Prominenti. „Vráti sa budúci mesiac,“ reagovala na otázku, ako dlho sa tam zdrží.

Zdá sa, že si spevák konečne vstúpil do svedomia. Jeho prešľapov spojených s chľastom už bolo príliš. Situácia sa dostala až tak ďaleko, že mu nerobilo problém šoférovať s alkoholom v krvi. Nezodpovedným prístupom neohrozoval iba seba, ale aj životy nevinných ľudí.

Naposledy mu začiatkom mája namerali policajti v krvi 2,6 promile alkoholu potom, ako na svojom Favorite zdemoloval dopravnú značku a oplotenie rodinného domu v nitrianskych Krškanoch. Všetko nasvedčuje tomu, že práve toto bolo poslednou kvapkou, kvôli ktorej sa rozhodol podstúpiť protialkoholické liečenie. Krátko po tejto nehode sa totiž vyjadril, že to zvažuje.

K Robovým najznámejším výstrelkom patrí odhalenie holého zadku na pódiu počas vystúpenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu