Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Miklova manželka Maja: Nahá na zoznamke!

Maja sa odhalila na internetovej zoznamke. Zobraziť galériu (22)
Maja sa odhalila na internetovej zoznamke.

BRATISLAVA - Začína sa podobať na škandalózneho manžela. Žena extravagantného speváka a bývalého finalistu SuperStar Roba Miklu (26) Majka (21) sa verejne odhalila.

Na známej internetovej zoznamovacej stránke uverejnila svoje fotografie, na ktorých ukázala prsia. To všetko len pár mesiacov po tom, čo bola Maja pre Robovu neveru odhodlaná manžela opustiť a podať žiadosť o rozvod. Vie o tom spevák? Manželka kontroverzného speváka Roba Miklu Majka, ktorá bola všetkými považovaná za tú pokojnejšiu a rozumnejšiu polovičku v ich vzťahu, sa poriadne vyfarbila. Jeden z čitateľov Nového Času objavil na internetovej zoznamovacej stránke odvážne fotografie mladučkej brunetky. Sexi Maja na nich pózuje v priesvitnom bielom tielku, kde jej dokonale vidieť bradavky. Zašla však aj ďalej. Na jednom zábere sa dokonca vyzliekla a nahé prsia zakrýva len rukami. Čo vlastne hľadá Miklova žena na zoznamke? Má vari už dosť Robových úletov a rozhodla sa nájsť si nového partnera? Vie o tom kontroverzný spevák?

„Áno, viem o tom. Mám peknú ženu, za to sa mám hanbiť? Viem o tom, že tam je tá jej veľmi krásna fotka, viem o tom, že tam má aj moju veľmi krásnu fotku. Prečo by mi to malo vadiť? Nemám s tým problém,“ snažil sa Nový Čas presvedčiť Mikla. Pravda však je, že Maja a Robo sú manželmi len vyše roka, a prednedávnom oznámili koniec vzťahu a podanie žiadosti o rozvod. Manželskú krízu vtedy neuniesla Maja, ktorá sa rozhodla so všetkým skoncovať. Aj keď párik už preskákal kadečo, brunetka pred pár mesiacmi manželovu neveru tolerovať odmietla! Aj keď rozvodovú žiadosť Maja údajne neskôr stiahla, zdá sa, že na zadné dvierka pomýšľa naďalej...

Takto sa Miklova žena ukazuje na zoznamovacej stránke.
Miklova manželka Maja: Nahá
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu