Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mojsejovci: V životnej úlohe hrali grátis

Jojke to len tak ľahko neprejde - tvrdia manželia z košického Pereša Zobraziť galériu (13)
Jojke to len tak ľahko neprejde - tvrdia manželia z košického Pereša

BRATISLAVA - Potupa a navyše zadarmo! Košický manželský pár Nora (48) a Braňo (39) Mojsejovci za včerajšie účinkovanie v jojkárskej relácii Nikdy nehovor nikdy! nedostali ani korunu.

Hoci sa dočkali svojej životnej roly, sami za ňu zaplatili celoštátnou hanbou! Kam zmizol ich honorár?

Hlavní aktéri podrazáckej nachytávky dali svoju gážu poslať na charitu: „Ponúkli nám 20-tisíc pre každého. Ale Nora povedala, aby televízia dala peniaze deťom,“ hovorí Braňo. Jemu ani jeho výrečnej manželke návrat na televíznu obrazovku nevyšiel podľa predstáv. Z rokovaní o exkluzívnej doživotnej zmluve s televíziou JOJ s osemmiliónovým honorárom nakoniec nebolo nič - len blamáž a veľký trapas!

Aj divákom Jojky prišlo podvedených Mojsejovcov ľúto a sami sa cítili trápne. Veď cynickosť, s akou televízia potupila známu dvojicu, bola šokujúca. Košickí boháči sa totiž dali dobehnúť, keď lukratívnu zmluvu brali vážne. Netušili totiž, že Jojka na nich pripravila podraz roka. Mojsej po potupných fiktívnych rokovaniach či účasti v scénkach skrytej kamery, a najmä po vykonštruovanej bitke s moderátorom relácie Jožom Pročkom, sa rozhodol konať. Namiesto sľúbených miliónov začína rátať žaloby, ktoré podáva na tvorcov programu i samotnú Jojku. Tučný honorár mieni vysúdiť a zašlú slávu vydobyť pomocou justície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu