Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejove vulgarizmy na Noru!

Mojsejovci Zobraziť galériu (14)
Mojsejovci

BRATISLAVA - Dnes nastal deň zúčtovania!

Televízia JOJ, ktorá kruto nachytala košických manželov Mojsejovcov, vo večernej relácii Nikdy nehovor nikdy odkryje zákulisie nachytávky o fiktívnej spolupráci i ponuke mnohomiliónového honoráru. Jojka ponúkne zábery skrytej kamery a odkryje charaktery Braňa i Nory z Pereša, ktorí si servítku pred ústa nedávajú a hovoria to dobré i zlé na rovinu. Kamery však zachytia všetko. Aj košický spevák sa môže občas odtrhnúť z reťaze a rozprávať o Nore s hromadou vulgarizmov.

Mojsejovci rokovali s televíziou JOJ v domnienke, že sa objavia na obrazovkách a tľapnú si na spoluprácu. A v rámci promo-akcie na novú reláciu, ktorá mala byť vysielaná na Jojke, sa „akože“ dali nachytať. Braňo Mojsej mal za úlohu priviezť svoju polovičku Noru do reštaurácie a začať rozhovor plný naťahovania a úškrnkov popod fúzy. Spevák súhlasil s nahrávaním, no podmienkou bolo, aby Nora nič netušila.

„Bude lepšie, ak jej to nepovieme, tak nech sa poj. be, bude to prirodzenejšie,“ chcel, aby dohovorená nachytávka vyznela skutočne vierohodne. S televíznym štábom sa dohovoril. „Bude to výborné, tá je už teraz otrávená jak pi..,“ nešetril vulgárnymi nadávkami v rozhovore o plavovlasej podnikateľke jej manžel.

No to ešte netušil, že fiktívnu scénku, ktorá mala byť žartom, Jojka obráti proti manželskému páru. A na svetlo chce už dnes vyniesť nahrávku, kde sa vopred dohodnutá spolupráca zmení na verejnú popravu v priamom prenose! „Nech si to nastrihajú, ako chcú. Nebudeme to rozoberať, keď si potrebujú riešiť svoje komplexy touto kauzou,“ povedal však pred dnešným vysielaním Mojsej. Či chce Jojka nachytávkou nalákať televíznych divákov, alebo sa budú ako poslední smiať Mojsejovci z Pereša, uvidíme už dnes večer v prvej časti nachytávky na Jojke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu