Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ponížení Mojsejovci útočia

Moment potupy: Namiesto zmluvy s televíziou verejné poníženie.
Moment potupy: Namiesto zmluvy s televíziou verejné poníženie.

BRATISLAVA - Nemôžu to rozdýchať! Kontroverzný párik z košického Pereša, Nora (48) a Braňo (39) Mojsejovci, sa stále nevedia zmieriť s tým, že avizovaný návrat na obrazovku TV JOJ bol iba žart. Rozhodli sa preto zaútočiť!

Všetky zmluvy, ktoré predtým podpísali a považovali za výhodné, teraz napádajú a vravia, že sú neplatné. Plánujú dokonca podať žaloby. Situáciu vraj môže zachrániť len ten, kto všetko spískal - Jožo Pročko (39). Ak sa im verejne ospravedlní, bude znova dobre...

Boháči sa zabávačovi rozhodli dať ešte jednu šancu. „Verejne sa ospravedlň do pondelka do 20.00 hod. Je to tvoja posledná možnosť. Potom sa to už nebude dať zastaviť. Nepoznáš nás!“ Toto je len časť esemesky, ktorú urazený Braňo adresoval práve Pročkovi. Ten zatiaľ celú vec berie na ľahkú váhu. Nad vyhrážkou sa len pousmial a flegmaticky odpovedal: „Braňo podpísal zmluvu, že všetko môže byť odvysielané. Nemám teda čo riešiť.“ Tým, že by sa mu mal ospravedlniť za to, že si z neho vystrelil, sa nezaoberá.

Televízia JOJ, ktorú manželský párik tiež plánuje dať na súd, sa k celej afére stavia podobne. „Poskytli sme iba potrebnú súčinnosť, aby sa nápad, nachytať Mojsejovcov, mohol zrealizovať. Zdalo sa nám to vtipné. V žiadnom prípade sme ich nechceli uraziť. A čo sa týka zmlúv, nikdy sme s nimi zmluvne nič nepodpísali, takže ani sme sa im ničím zmluvne nezaviazali,“ vysvetľuje hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Braňo a Norika však majú na celú záležitosť iný názor. Cítia sa podvedení a oklamaní! Veď dva mesiace žili v tom, že budú hviezdami televízie JOJ. Realita je však iná. Milionári zažili v tejto súvislosti len dokonalú verejnú potupu! A teraz sa jej televíznemu odvysielaniu snažia zabrániť. Televízia JOJ zatiaľ trvá na tom, že diváci všetko uvidia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu