Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nemožná Studenková: Kvôli šampónu volala o pomoc!

Zdena Studenková si vyrobila menší trapas. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková si vyrobila menší trapas.

BRATISLAVA - Nevedela si rady! Zdena Studenková (56) bola najnovšie oslovená, aby propagovala istú profesionálnu vlasovú kozmetiku. Dostala preto výrobky tejto značky, aby ich doma vyskúšala. Nastal však veľký problém. Herečka nedokázala šampón ani len otvoriť!

Zdena Studenková sa včera zúčastnila tlačovej konferencie istej kozmetickej firmy. Od tej dostala prípravky na vlasy, ktoré skúšala na vlastnej koži. Herečka však pri tejto príležitosti priznala, aká je nešikovná. „Pri prvom použití som mala veľký problém, nevedela som to otvoriť,” prezradila herečka. Ako dodala, až ju ruky boleli, ako sa namáhala s uzáverom fľaštičky. A tak s hanbou musela zavolať do firmy, aby jej poradili, ako na to.

Na konferencii sa zúčastnili aj Iveta Malachovská a Táňa Pauhofová. Táto zostava nebola náhodná, keďže spolu so Studenkovou vytvorili trojlístok v zložení: čiernovláska, ryšavka a blondínka. Všetky tri na svojich vlasoch vyskúšali prípravky s exkluzívnymi a drahými prísadami, ako sú hľuzovky a perly.

Viac inšpirácii na účesy nájdete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu