Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vysmiata Mórová neprišla na OTA sama: Nový milenec?!

Diana Mórová sa výborne zabávala v spoločnosti tohto muža. Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová sa výborne zabávala v spoločnosti tohto muža.

BRATISLAVA – Žiarila! Prestížny galavečer OTO 2010 si v sobotu večer nenechala ujsť ani herečka Diana Mórová (41). Do novej budovy SND prišla s úsmevom na tvári a v pánskej spoločnosti. Počas rozhovoru nám prezradila, že je veľmi šťastná. Môže sa to nový muž po jej boku?!

Herečke Diane Mórovej pred vyše rokom a pol skrachoval vzťah so zabávačom Jurajom Mokrým. Ako sama priznala, aj to bol jeden z dôvodov, prečo v minuloročnom diváckom hlasovaní neuspela. Teraz sa však opäť teší rastúcej obľube. Jej meno sa objavilo v nomináciách na kategóriu Herečka v dramatickom žánri. A zdá sa, že sa jej darí aj v súkromí. Na spoločenskú akciu totiž prišla v mužskom sprievode. Po boku sympatického cudzinca žiarila a počas celého večera sa v jeho spoločnosti výborne zabávala.

Ako nám v rozhovore prezradila, jej spoločníkom bol uznávaný fotograf Marcel Gonzalez - Ortis, s ktorým sú dobrými priateľmi. „Tento rok som chcela ísť s nejakým chlapom. Hlavne nezadaným, sympatickým a perfektným vo svojej práci. Som rada, že mohol prísť a aspoň som tu za dámu,“ vysvetlila topkám Mórová. 

Od Diany sme sa tiež dozvedeli, že do nového vzťahu sa príliš nehrnie. „To má všetko čas. Čo príde, príde. Určite to na mne uvidíte,“ poznamenala herečka. Zaujímalo nás teda, ako sa na nej zamilovanosť prejaví. „Možno sa sama pozriem do zrkadla a poviem si – Aha, takto to vyzerá! – neviem,“ dodala na záver. Nuž, nechajme sa prekvapiť, kedy Diana novou láskou poteší nielen nás, ale aj samú seba.

Chcete vedieť, ako to na párty po OTO-vi vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Aj Fedor Flašík získal sošku OTO. Viac info nájdete TU.

Ste zvedaví ako účes prominentných dám zhodnotil odborník? Čítajte TU.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Dianou Mórovou. Dozviete sa aj to, čo hovorí na manžela Sisy Sklovskej Juraja Lelkesa.



Moorova_rozhovor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu