Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

a VIDEO Bujará párty po OTOvi: Upotený Latinák, Partlovej intímnosti, odviazaná Mórová!

Prominenti sa na párty poriadne odviazali. Zobraziť galériu (47)
Prominenti sa na párty poriadne odviazali.

BRATISLAVA – Každý po svojom! Včera večer sa v novej budove SND odovzdávali ocenenia prestížnej diváckej ankety OTO 2010. Známe tváre nášho šoubiznisu sa na následnej párty poriadne odviazali. Zatiaľ čo sa herci Diana Mórová (39) a Lukáš Latinák (33) oddávali rytmom hudby, Mirka Partlová (25) sa na parkete venovala svojmu milencovi!

Roztočili to! Počas včerajšieho večera sa v priestoroch novej budovy SND zabávali slovenskí prominenti bez ohľadu na to, či si domov odniesli aj ocenenie. Doslova na roztrhanie bol Lukáš Latinák, ktorý si cenu preberal celkovo štyrikrát. Absolútnemu OTOvi chceli všetci zablahoželať a vykrúcali ho aj na parkete. Nečudo, že sa včera večer poriadne zapotil.

Vykrúcali sa aj mladé krásky. Herečka Kristína Svarinská a speváčka Dominika Mirgová tancovali tak náruživo, že bez ostychu zhodili z nôh topánky. V momente sa z dám zmenili na roztopašné školáčky.

Ako to už býva zvykom, párty po OTOvi si tradične užila Diana Mórová. Spočiatku ju potrápili roztrhnuté šaty, ale skvelú náladu jej nepokazili. Diana mala totiž veľký dôvod na radosť. Po minuloročnej pauze sa opäť ocitla v nomináciách na ocenenie.

Z úspechu sa tešila aj moderátorka Miriam Kalisová. Tá sa ako jediná z markizáckych moderátoriek ocitla v nomináciách na kategóriu Osobnosť televízneho spravodajstva. Hoci nezvíťazila, zažiarila v róbe od módneho návrhára Andreja Baraníka. Ten jej šaty vytvoril špeciálne na túto príležitosť.

Prestížny galavečer si užila aj herečka Mirka Partlová. Tá už svoju lásku k niekdajšej detskej hviezde – Martinovi Madejovi vôbec neskrývala. Na tanečnom parkete sa zaľúbenci nebránili nežným dotykom, ani vášnivým bozkom.

Chcete vedieť, ako to na žúre vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Aj Fedor Flašík získal sošku OTO. Viac info nájdete TU.

Sledujte Topky TV: Prestížnu udalosť si nenechali ujsť títo prominenti.

 


OTO_prichody

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu