Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Urazená Mičkovicová: Pomsta za smrť v Paneláku!

Henrieta Mičkovicová (vpravo) a jej dablérka Adriana Geričová (naľavo). Zobraziť galériu (6)
Henrieta Mičkovicová (vpravo) a jej dablérka Adriana Geričová (naľavo).

BRATISLAVA – Nevedela sa s tým zmieriť?! Henrieta Mičkovicová (41) bola kedysi jednou z ústredných postáv seriálu Panelák. Rola Zuzany Bajzovej, ktorú stvárnila, sa však časom dostala do úzadia a herečka sa z obrazoviek Jojky úplne vytratila. Podľa našich informácií sa však tvorcovia aktuálnej 7. série rozhodli jej postavu nakrátko vrátiť späť do deja. No nevyšlo im to podľa predstáv!

Henrieta Mičkovicová neúčinkovala v dennom seriáli Panelák už viac ako rok. Televízni diváci však na postavu Zuzany Bajzovej, ktorú tmavovláska stvárňovala, úplne nezabudli. Zrejme preto sa tvorcovia rozhodli, že ju aspoň na chvíľu zakomponujú do najnovších častí. Žiaľ, neuspeli. A to z dôvodu, že sa vraj herečke nepáčilo, že jej postava v deji tragicky zahynie. Odmietla preto nakrúcanie.

Tím okolo scenáristu Andyho Krausa teda musel hľadať iné riešenie. Nakoniec sa rozhodli, že použijú dvojníčku. „Epizódnu úlohu Zuzany Bajzovej si v aktuálnej sérii Paneláku zahrá iná herečka,“ povedal topkám hovorca televízie Joj Jozef Gogola.

Priestor na vyjadrenie sme poskytli aj samotnej Mičkovicovej. Tá podľa vlastných slov považovala svoje účinkovanie v seriáli dávno za ukončené. „Už rok a pol tam nehrám, odišla som na svoju žiadosť,“ poznamenala. „Napriek tomu, že ma tvorcovia oslovili, k nejakým definitívnym záverom sme sa spoločne nedostali. Zrejme došlo k nejakému komunikačnému nedorozumeniu,“ dodala.

Zo zákulisia seriálu sa nám podarilo zistiť, že Mičkovicovej dablérkou je Adriana Geričová, ktorá sa údajne objaví len v určitých scénach. „Som rada, že to takto dopadlo a našli za mňa náhradu,“ uzavrela túto tému Henrieta. Tvorcom tak už len ostáva dúfať, že spokojní budú aj diváci. Snáď im výrazná premena Zuzany Bajzovej nebude na obraze až tak veľmi prekážať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu