Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plány Richarda Müllera: koncerty, turné, kniha

Müllerov album Už sa krstil farbami Zobraziť galériu (4)
Müllerov album Už sa krstil farbami

V pondelok 24. mája uviedol Richard Müller oficiálne do života svoj album nazvaný „Už“. Pokrstila ho výtvarníčka Denisa Bogdalíková, ktorá je tiež autorkou bookletu Richardovho nového nosiča. Bolo to radostné krstenie – veď priamo na krste Richard prevzal z rúk riaditeľky vydavateľstva SONY Music Lenky Slanej zlatú platňu za predaj albumu „Už“.

V deň krstu mal dokonca Müller nárok už na platinovú platňu (predaj na Slovensku prekročil hranicu 6 tisíc kusov), tak rýchlo však nedokázalo vydavateľstvo na obrovský záujem o album zareagovať. Pre Richarda to bol o to príjemnejší zážitok.

„Mám z toho tie najlepšie pocity, veď práve toto je priame ocenenie publika,“ povedal. „Znamená to, že fanúšikovia reagujú a reagujú tak rýchlo, ako som to tuším ešte nikdy nezažil.“

Aj po nahratí a vydaní dlho očakávaného albumu má Müller mimoriadne nabitý program, v lete ho čakajú vystúpenia predovšetkým na festivaloch na Slovensku aj v Čechách, po prázdninách ho uvidíme na spoločných koncertoch so slávnym ruským speváckym zborom Alexandrovovcov. „Dostal som od nich ponuku aká sa neodmieta a rád si to vyskúšam. Vždy som žral tých 120 chlapov v čapiciach takých širokých, že to vyzeralo, že tam nosia elpéčky,“ žartoval Richard.

Na jeseň spevák plánuje vydať knihu svojich fotografií pod názvom „Enter“ a na sklonku roka chce vyraziť na komorné vianočné turné v divadlách a podobných menších intímnych priestoroch.

Aktuálnym Müllerovým rádiovým singlom je pesnička „Čo ťa bolí?“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu