Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Horse Evolution Show

Horse Evolution Show
Horse Evolution Show

Perfektný súlad medzi človekom a koňom. Tento jedinečný a veľkolepý program je akýmsi vyobrazením niekoľkých storočí evolúcie koní, týchto vznešených priateľov človeka. Je to šou plná tradičnej drezúry, ako aj nových kreatívnych a moderných choreografií kombinovaných s najnovšími technológiami. Táto senzačná prezentácia koní je v podaní najväčších konských hviezd a akrobatov všetkých čias pod réžiou známeho Floriana Richtera.

2x 50-minútová šou je skvostným emocionálnym programom, plným úžasných výkonov koní v súlade s človekom. Prebieha vo veľkolepej scenérii arény, kde sa predstaví 36 koní, 20 jazdcov a 10 tanečníkov. Je to šou nabitá jazdeckými akrobaciami od voľného štýlu, pretekárskej drezúry, jazdeckých synchrónov, vodný tanec či slávne maďarské špeciálne riadenie vozov, lichobežníkové zostavy, ale aj netradičné ťahanie snoubordistov. Fantastické choreografie už okúzlili publikum po celom svete (Švédsko, Holandsko, Monako, Maďarsko a mnoho iných).

Celá šou sa odohráva na špeciálne upravenom povrchu – základ tvorí 5cm hrubá nafukovacia gumová rohožka, špeciálne dovezená zo Švédska, na nej je pokrytie špeciálnou pôdou, hrubou 15-20 cm v objeme až 70 ton. Špeciálna pôda pozostáva z bavlny, rôznych textilných materiálov a extrémne jemného piesku.

Podľa odborníkov ide o najlepšiu a najveľkolepejšiu prezentáciu koní všetkých dôb. Atmosféra celej šou je umocnená modernou osvetľovacou a zvukovou technikou. O kvalite a výnimočnosti tejto šou svedčí aj niekoľko ocenení. K najprestížnejším patria ocenenia z 32. ročníka Medzinárodného cirkusového festivalu v Monte Carle v roku 2008, kedy porota na čele s princeznou Stephanie udelila Florianovi Richterovi nielen prestížnu prvú cenu Gold Clown (Clown D´Or), ale aj niekoľko špeciálnych cien – Blackpool Tower Circus Award, Spencer Hodge Award a Fuentes Gasca Award.

Sledovať túto šou znamená vidieť kone z celkom iného pohľadu, a to na celý zvyšok vášho života, kedy je jazdectvo povýšené na novú, vyššiu úroveň.

 

Predstavenia sa uskutočnia:

31.10.2010 - Steel Aréna Košice

3.11.2010 - Zimný štadión Žilina

7.11.2010 - Zimný štadión Ružinov Bratislava

 

Viac na www.212.sk

Predpredaj vstupeniek na www.ticketportal.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu