Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Claudia (34) urobila razantný krok: Z úspešnej právničky sa stala luxusnou prostitútkou

Claudia de Marchi Zobraziť galériu (4)
Claudia de Marchi (Zdroj: Instagram/Claudia de Marchi)

RIO DE JANEIRO - Mladá Brazílčanka sekla s kariérou právničky, aby sa stala prostitútkou. Claudia de Marchi (34) tvrdí, že vo svojej novej profesii nielen že zarába viac peňazí, ale cíti aj väčšie uspokojenie z práce.

Manželovi sa zrútil svet: Jeho "perfektná" žena (24) pred ním odhalila strašné tajomstvo

Odborníčka na ústavné právo sa minulý rok presťahovala do hlavného mesta, kde účtuje mužom v prepočte 180 eur za hodinu sexuálnych služieb. Za jednu z hlavných príčin takejto zmeny "povolania" označila mužské sebectvo, ktoré zažívala v predchádzajúcej brandži.

Podľa nej zarábanie peňazí prostredníctvom svojho tela jej prinieslo istú formu oslobodenia a začala písať blog na pomoc iným ženám, ktoré chcú pre seba iba to najlepšie. Či už je to posteli alebo mimo nej.

FOTO Claudia (34) urobila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Claudia de Marchi)

"Som presvedčená, že feminizmus je oslobodenie, nie povinnosť," povedala pre portál MailOnline s tým, že neexistuje žiadny rozpor medzi ponúkaním sexuálneho potešenia a bytím feministka. "Chcem ženy zjednotiť, aby si skutočne vážili samy seba, namiesto toho, aby na seba útočili, pretože keď ženy bojujú medzi sebou, je to tiež forma šovinizmu," myslí si Claudia.

Mohlo by vás zaujať:
Mariana vás prebudí: Pery má ako Angelina Jolie a to telo, mmm!

Žena, ktorá si účtuje 760 eur za noc, sa nepovažuje za prostitútku, pretože nerobí za peniaze všetko. Hovorí, že má sex len so vzdelanými mužmi a ruší klientov so zlou gramatikou alebo tých, ktorí nesúhlasia s jej politickými názormi. Taktiež zákazníka akceptuje druhýkrát len vtedy, ak ju predtým potešil.

FOTO Claudia (34) urobila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Claudia de Marchi)

Bývalá právnička je hrdá na to, čo dosiahla a v jej novej profesii ju podporuje aj jej matka. Dokonca jej ju odporučila po tom, čo sledovala televízny program o luxusných spoločníčkach.

"Taktiež zbožňujem sex. Nemohla by som to robiť, keby sa mi to nepáčilo. Takže som našla spôsob, ako zarobiť peniaze niečím, čo sa mi páči, využiť môj sexuálny talent a moje libido," dodala Claudia, podľa ktorej v jej manželstve či partnerstve mal sex vždy špeciálne miesto.

FOTO Claudia (34) urobila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Claudia de Marchi)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu