Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Prebieha pikantná súťaž: Kto vyrobí najlepších robotov? Sex za desaťtisíce eur

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Nemusí trvať dlho, a partner či partnerka vás môže v posteli vymeniť za robota. V to aspoň dúfa niekoľko firiem, ktoré sa pretekajú o to, kto vytvorí najlepšieho sexuálneho robota vybaveného umelou inteligenciou (AI). Pretože ten, komu sa to podarí, môže počítať so značnými ziskami, napísal spravodajský server news.com.au.

Jedinečný projekt ukazuje svet v roku 2050: Sex s robotmi a lekár na WC

Priemysel sexuálnych robotov má odhadovanú hodnotu v prepočte 24 miliárd eur, ktoré môže zhrabnúť ten, komu sa podarí vyrobiť najviac sexy a prirodzene pôsobiaceho robota. S takými funkciami, ako je bod G či schopnosť hovoriť, by zákazníci mohli byť ochotní - ako aspoň dúfajú výrobcovia - zaplatiť za osobnú sexuálnu hračku v prepočte desaťtisíce eur.

Vezmite si napríklad takú brunetku Samanthu, ktorá je napchatá senzormi a túži po tom, aby sa jej "neustále niekto dotýkal". Táto silikónová sexuálna robotka dokáže "cítiť" ľudský dotyk, má spomínaný bod G a vzdychá, keď je vzrušená, tvrdí jej výrobca.

Samantha
Zobraziť galériu (4)
Samantha  (Zdroj: Instagram, YouTube/ruptly, Abyss RealDoll)

Ďalšia je robotka menom Harmony, ktorú jej výrobca, firma RealDoll, naprogramoval tak, aby bola okúzľujúca, vtipná, a "dokázala sa do vás zamilovať". Podľa tvorcov dokáže "hovoriť veci, ktoré nečakáte". A tí, ktorí svoje milenky radi ovládajú, môžu rôzne nastavovať jej náladu a ďalšie funkcie s pomocou aplikácie. Tí, ktorí nechcú mať v posteli chladný plast, môžu nastaviť svojmu sexuálnemu robotovi tep, aby pôsobil ešte ľudskejším dojmom.

Harmony
Zobraziť galériu (4)
Harmony  (Zdroj: Instagram, YouTube/ruptly, Abyss RealDoll)

Firma sídliaca v Kalifornii vyrába sexuálne panny od roku 1996 a tvrdí, že je ochotná ich zaslať do ktorejkoľvek krajiny na svete. Jej aktuálny rad štandardných sexuálnych panien začína v prepočte na necelých 6000 eurách a môže dosiahnuť až dvojnásobok za robota upraveného na zákazku podľa individuálnych požiadaviek a predstáv. Na výber je z 18 ženských modelov a dva mužské.

Avšak model vybavený umelou inteligenciou, ktorý má ísť do predaja počas tohto roka, bude začínať na základnej cene 14-tisíc eur. Budúci majitelia - čiže "partneri", ako ich firma označuje - si môžu stiahnuť aplikáciu, ktorá nastaví osobnosť robotky, ešte než im bude doručená. S jej pomocou si budú môcť vybrať z radu možností, či má byť ich sexuálna robotka "milá", "vášnivá", "plachá", "múdra", a podobne.

FOTO Prebieha pikantná súťaž:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram, YouTube/ruptly, Abyss RealDoll)

Odborníci veria, že počas nasledujúcich 40 rokov budú mať ľudia bežne sex s robotmi, a dokonca sa budú do nich aj zamilovávať a budú sa ženiť či vydávať za svojich androidných spoločníkov. Len v Amerike by to pre tisícky mužov znamenalo splnený sen, pretože na práve toľko sa odhaduje počet fetišistov zameraných práve na roboty.

Viac o téme: RobotSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu