Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadné FOTO: Ruska dva roky skladovala v mrazničke mimozemšťana!

Prišla záhadná bytosť z inej planéty? Zobraziť galériu (3)
Prišla záhadná bytosť z inej planéty? (Zdroj: theweeklyconstitutional.com)

PETROZAVODSK - Marta Jegorovna tvrdí, že doma v mrazničke dva roky skladovala mimozemšťana. Tajomné stvorenie jej však nedávno zhabali úrady, ktoré ho teraz skúmajú. Informáciu priniesol Daily Mail.

Ruska žijúca v západnej časti krajiny povedala, že záhadnú bytosť doma držala od roku 2009. Až teraz ale zverejnila jej fotografie.

Mimozemšťana vraj objavila po tom, čo kúsok od svojej chaty v odľahlej dedine Mašezero počas jesenného víkendu počula ohlušujúcu ranu. Išla sa teda pozrieť, čo sa stalo. Medzi pokrútenými horúcimi plechmi nejakého stroskotaného stroja, o ktorom tvrdí, že bolo UFO, našla tvora vysokého zhruba 70 centimetrov. Zabalila ho do igelitového vreca a uložila do mrazničky.

Záhadné FOTO: Ruska dva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: theweeklyconstitutional.com)

Stvorenie s veľkou hlavou, vypuklými očami a vzhľadom niekde medzi rybou a humanoidom žene pred niekoľkými dňami zabavili vedci z ruskej Akadémie vied a teraz skúmajú, čo to vlastne je.

Záhadné FOTO: Ruska dva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: theweeklyconstitutional.com)

Spomínaná oblasť Ruska je totiž "výskytom" mimozemšťanov a neidentifikovateľnými lietajúcimi objektmi povestná. Zvyčajne sa však veľmi rýchlo preukáže, že išlo o podvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu