Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lupiči napadli dílera, v byte našli drogy za milión!

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

PRAHA – Susedia zavolali vo štvrtok noci hliadku, aby prišla utíšiť hluk v jednom z bytov v Prahe. Obyvatelia domu tvrdili, že okrem strašného rámusu sa z bytu ozývalo aj kričanie o pomoc.

Za dverami podobné výkriky skutočne aj začuli. Na výzvy nikto nereagoval, keď z bytu vybehol zakrvavený muž hovoriaci po anglicky. Bol v šoku a policajti museli použiť donucovacie chmaty. Keďže bolo jasné, že zranenia na tvári si muž nemohol urobiť sám, v byte musel ešte niekto byť.

Ako píše servej českej polície, v byte našli neporiadok a rozhádzaný nábytok. V jednej z izieb objavili dvoch mužov a množstvo sušenej marihuany v batohoch a vreciach. Dvojica mužov prišla podľa polície do bytu lúpiť drogy. Pri domovej prehliadke našli v byte celkom 494 rastlín marihuany, desať kilogramov sušenej rastliny a deväť druhov ďalších drog, medzi nimi hašiš, heroín, kokaín alebo Subutex. Dvojicu mužov (40 a 42) obvinili z lúpeže a porušovania domovej slobody, anglicky hovoriaceho muža (47) z drogových trestných činov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu