Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zvrat v prípade záhadného zmiznutia Maddie: Prehovoril nový svedok! Vyvracia doterajšiu teóriu

Madeleine McCannová
Madeleine McCannová (Zdroj: Youtube/CBC News)

PRAIA DA LUZ - Nemecký svedok, ktorý žil v roku 2007 v Portugalsku, sa domnieva, že podozrivý zo zmiznutia malej Madeleine bol od miesta činu vzdialený desiatky kilometrov. Je to kameň úrazu v prípade vyšetrovania únosu malého dievčatka z pláže známeho letoviska.

V prípade nezvestnej Madeleine McCannovej sa objavil nový svedok, ktorý tvrdil, že s hlavným podozrivým bol v kontakte tesne pred aj po jej zmiznutí, píše The Sun. Trvá na tom, že Christian Brückner bol pokojný a keď ich zastavila policajná hliadka, muži zákona si nič podozrivé nevšimli. 

FOTO Muža (36) uniesli, keď mal štyri roky: Neuveríte, ako po rokoch našiel svoju rodinu!

Jediný podozrivý

Svedok mal žiť v čase incidentu v Portugalsku a ako ďalej hovoril, Brückner sa v deň, kedy sa dievčatko stratilo, nachádzal desiatky kilometrov od pláže Praia da Luz. Svedectvo proti nemu môže byť preto nejasné. Nemeckí prokurátori už podľa svojich slov disponujú dôkazmi, že Maddie je po smrti. Za jediného podozrivého označili pedofila Christiana Brücknera. Napriek zverejneniu ďalších informácií mu stále nemôžu dokázať vinu. Prípad preto prebrali vyšetrovatelia, ktorí sa s ním už oboznámili. Brückner si však v Nemecku odpykáva trest sedem rokov za znásilnenie. Na slobodu sa nedostane skôr ako v roku 2026.

Nové dôkazy 

Prípad bude dôkladnejšie rozobratý v dokumente, ktorý odvysiela stanica Sat.1. Novinárka Jutta Rabeová spoločne s tímom reportérov zhromaždili nové informácie, ktoré sa týkajú prípadu dievčatka. Jeden z nich potvrdzuje, že Brückner sa mal v čase incidentu nachádzať v blízkosti pláže Praia da Luz. 

Viac o téme: únosPortugalskoMadeleine McCannChristian Brückner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu