Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Desivé výkriky dvojročného chlapca: Matka ho zviera a nasilu necháva tetovať!

Dieťa sa nedokáže brániť Zobraziť galériu (2)
Dieťa sa nedokáže brániť (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Čo sa to s ľuďmi deje? Na internete sa opäť objavilo video, ktoré sa stalo hitom svojou brutalitou. Tisíce ľudí po zhliadnutí reaguje pobúrenými komentármi. Na záberoch je totiž vidieť chlapca nemluvňa, ktorého drží matka v náručí a nasilu ho necháva tetovať. Tatér sa nezastaví ani pred zúboženým plačom malého chlapca a bez zľutovania pokračuje vo svojej práci.

Video sa  na internete objavilo ešte v sobotu, no už za tri dni sa rozšírilo do všetkých kútov sveta. Ľudia sú otrasení a žiadajú spravodlivosť. Kto je autorom videa a kde sa hrozná scénka odohrala nie je zatiaľ jasné.Ľudia špekulujú nad tým, že zrejme išlo o kubánsku Havanu.  Jediným vodítkom je , že matka hovorí po španielsky. V jednej chvíli hovorí „mire, mire,“ čo znamená pozri sa, pritom ukazuje na dieťa ako plače.

Tatér jej na videu radí ako má držať chlapca, aby mohol v kľude tetovať. Viacerí diskutéri na facebooku alebo twitteri žiadajú pre matku trest. Čo sa to z tými ľuďmi deje? Pýta sa jeden. Viacerí žiadajú, aby bolo dieťa matke odobraté. „Hrozná matka, hrozná výchova,“ zhodujú sa.

Tetovanie dieťaťa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V poslednej dobe sa tejto téme venujú aj v USA. Potom, čo sa prevalil prípad 13 ročného chlapca s nazi tetovaním a 10 ročného dievčatka, ktorého matku už aj zatkli.

 

Tetovanie dieťaťa

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu