Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tatér mení ženám tváre: Niektoré nespoznala ani vlastná mama!

Chceli by ste takto vyzerať? Zobraziť galériu (4)
Chceli by ste takto vyzerať? (Zdroj: gawker.com)

BRATISLAVA - Rouslan Toumaniantz sa tetovaniu venuje už dlhé roky. Niektorými svojimi výtvormi vyvolal viac kontroverzie, ako by si možno želal. Dôkazom toho sú potetované tváre mladých dievčat, ktoré sa stali trvalým pamätníkom jeho umenia.

Mladý Rus zatiaľ o zákazníkov núdzu nemá. Jeho reputácia však dostala poriadne zabrať po tom, ako osemnásťročnej dievčine vytetoval cez celú tvár svoje meno. Lesya to síce zatiaľ neľutuje, podľa mnohých ľudí je však len otázkou času, kedy začne. Čo je v móde dnes, totiž nemusí byť "in" o rok či dva.

Milenci si padli do oka okamžite. Len 24 hodín po tom, ako sa prvýkrát osobne stretli, sa zasnúbili. Tínedžerka sa svoju lásku rozhodla demonštrovať obrím nápisom "Rouslan" v gotickom štýle. "Je to symbol našej večnej oddanosti. Nechala by som ho potetovať každý centimeter môjho tela," uviedla tínedžerka.

Tatér mení ženám tváre:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gawker.com)

Toumaniantz sa prvýkrát do povedomia verejnosti dostal už v roku 2009. Vtedy jednej mladej Belgičanke vytetoval na tvár 56 hviezd. Kimberley Vlamincsová spočiatku tvrdila, že chcela len tri, ale tatér jej zle rozumel a keď spala, vytetoval ich mnohonásobne viac. Neskôr sa priznala, že to bol jej nápad, ale keďže sa bála reakcie svojho otca, vymyslela si spomínanú historku.

Tatér mení ženám tváre:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: gawker.com)

Rouslan sa odvtedy zaprisahal, že tvár bude tetovať len v prípade, ak mu dotyčný na to udelí písomný súhlas. Ak si ale niekto myslí, že mení len tváre druhých, je na omyle. Sám totiž tomuto trendu prepadol viac, ako ktokoľvek iný. Okrem "keriek" obľubuje aj piercing či povestné tunely v ušiach.

Tatér mení ženám tváre:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: merkur-online.de )

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu