Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po ženinej smrti sa vrhol na dcéru, znásilňoval ju desaťročia!

Vetchý starček? Nie, bezcitné monštrum!
Vetchý starček? Nie, bezcitné monštrum!

BRATISLAVA/OLOMOUC - Nálepku "českého Fritzla" si vyslúžil starý zvrhlík Josef Šablatůra (71). Po tom, ako mu v roku 1983 za záhadných okolností zomrela manželka, s hľadaním novej partnerky si veľké starosti nerobil. Vrhol sa na dcéru a znásilňoval ju 22 rokov!

Ako informuje portál blesk.cz, za vtedy 16-ročnou dcérou prichádzal najprv v noci, ľahol si k nej do postele a obchytkával ju. Netrvalo dlho a zmocnil sa jej. Potom ju nútil, aby bola k dispozícii kedykoľvek, keď sa mu zachcelo.

Pravidelny incestný sex nezostal bez následkov. Ešte v tom roku priviedlo dievča na svet syna, Jirku. Jej otca to nezastavilo. Sex si vynucoval aj naďalej, ak bolo treba, tak aj hrozbou, že zabije ju aj jej synčeka.

Ďalší rok sa im narodila dcérka. U znásilňovanej ženy sa postupne vyvinul štokholmský syndróm a začala otca-tyrana obhajovať. Žila s ním ešte dlhých 20 rokov.

Z jeho vplyvu sa dostala až v roku 2005, keď nazbierala odvahu a podala na otca trestné oznámenie. Prípad bol nejasný, preto súd najprv Šablatůrovi vymeral 8 rokov za mrežami.

Prípad však prevzal vrchný súd, ktorému sa trest za roky trvajúce znásilňovanie a incest zdal príliš mierny. Zvrhlík si podľa dnešného definitívneho verdiktu odsedí desaťročný trest a to v najprísnejšom väzení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu