Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šefčovič skončil v nemocnici: FOTO Náhly kolaps pred dôležitým prejavom!

Maroš Šefčovič skončil v parížskej nemocnici. Zobraziť galériu (3)
Maroš Šefčovič skončil v parížskej nemocnici. (Zdroj: Facebook/Maroš Šefčovič, Foto: SITA/Diana Černáková)

BRATISLAVA - Náhly prevoz do nemocnice! Viceprezident Európskej komisie Maroš Šefčovič skončil v nemocnici. V deň, kedy mal predstaviť dôležitú výročnú správu o stave energetickej únie. Pár dní si musel poležať v parížskej nemocnici. O svojom stave informoval na Facebooku.

Viceprezident EK mal 24. novembra tohto roku predstaviť na francúzskej pôde predstaviť dôležitú výročnú správu o stave energetickej únie. "Ako sa hovorí: Človek mieni, Pán Boh mení. Mrzí ma, že dnešok napokon trávim v parížskej nemocnici, čakaním na operáciu slepého čreva," napísal Šefčovič na Facebooku. 

Šefčovič skončil v nemocnici:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Maroš Šefčovič)

"Zastihlo ma to nečakane, počas pracovnej cesty a už som sa nestihol vrátiť do Bruselu. Verím však, že čoskoro budem späť. Držte mi palce!" V nemocnici strávil štyri dni a z nemocnice ho prišla vyzdvihnúť jeho manželka. "Mnohí to dobre poznáte - odchod z nemocnice človek pociťuje ako doslova vykúpenie." 

Priznal, že vývoj bol dramatickejší nežočakával. "Do domácej starostlivosti si ma prevzala manželka. Ďakujem všetkým za povzbudzujúce slová a silnú podporu. Veľmi si to vážim a teším sa, že čoskoro sa opäť prihlásim z rozbehnutého vlaku a podelím sa s vami o príjemnejšie správy o aktivitách, ktoré nás ešte do konca roka čakajú. Ešte raz veľké ďakujem!"

Šefčovič skončil v nemocnici:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Maroš Šefčovič)

 

Viac o téme: ViceprezidentMaroš ŠefčovičEurópska komisia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu