Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ištvancová: 5 dôvodov jej vyhadzovu! Za všetkými stojí otec!

Paulína a jej všadeprítomný otec Zobraziť galériu (6)
Paulína a jej všadeprítomný otec

BRATISLAVA – Doplatila na to! Časť slávy, ktorú si mala užiť finalistka Česko Slovenskej SuperStar Paulína Ištvancová (16), jej „zbabral“ otec. Svojím prehnane starostlivým správaním ublížil speváčke tak, že ju sprotivil celej verejnosti. A diváci jej to dali aj pocítiť. Vyhodili ju zo súťaže!

Za iných okolností by ste si zrejme povedali, že Paulína je celkom milé a sympatické dievča. Žiaľ, po excesoch jej tatka sa v očiach divákov zmenila na „tú s tým otcom.“ Práve on má na rováši niekoľko prešľapov, ktoré sa rozhodne podpísali na Ištvancovej vypadnutí. Samozrejme, odhliadnuc od nie práve najpresvedčivejších speváckych výkonov dcéry.

Kauza č. 1 - "Napadnutie" Mareša

Rozruch vyvolal už na kastingoch do Česko Slovenskej SuperStar. Maroš Ištvanec (51) vtedy „vyletel“ na moderátora Leoša Mareša, ktorý priateľsky chytil jeho dcéru okolo pliec. V priamom prenose potom nasledovalo verejné podávanie si rúk na znak priateľstva, čomu predchádzal Ištvancov skok na pódium s úsmevom na tvári. Skrátka, pozornosť médií miluje.

Kauza č. 2 - Nadmerné posielanie esemesiek

Aj v tom mal prsty! Kauza o otcovom nadmernom posielaní esemesiek zo SIM kariet registrovaných na jeho meno bola superstarovskou témou číslo jeden. V súvislosti s hlasovaním sa topky.sk ešte dopočuli, že Ištvanec vymieňal vo svojom okolí lístky na prenosy, ktoré dostal od štábu, za poslanie SMS-ky v Paulínin prospech.  

Kauza č. 3 - Hviezdne maniere

S dcériným postupom do ďalších kôl vzrastal u Ištvanca pocit, že sa môže správať ako hviezda. Podľa nášho zdroja zo zákulisia sa dokonca u štábu dožadoval, aby ho počas prenosu usadili vo VIP sektore. Vraj si tam aj raz bez opýtania sadol.

Kauza č. 4 - Dcére v pätách

Paulíne dýchal otec počas jej účinkovania v šou neustále na chrbát. Počas semifinálových kôl boli jeho návštevy v hoteli za ňou takmer na dennom poriadku. Ako jediný rodič sa prehnane zaujímal o svoju ratolesť. V pätách ho mala aj vtedy, keď kaderníci upravovali účesy finalistov. Ani pri tom nesmel chýbať. 

Kauza č. 5 - Nevhodná hra s emóciami

Všetko „zaklincoval“ v nedeľu večer, kedy Paulína počas priameho prenosu opäť predviedla jeden zo svojich slabších výkonov. Adela váhala, či prezradiť divákom príčinu zlého spevu, ktorou bola smrť babičky. V tom sa splašený Ištvanec postavil a začal kričať: „Áno, áno!“ Zrejme chcel, aby u divákov vyvolala jeho dcéra súcit. Práve ten je totiž hnacím motorom pre posielanie esemesiek. 

Keď sme sa tmavovlásky spýtali, či jej tieto otcove aktivity neprekážajú, rozhodla sa postaviť na jeho stranu. „Vôbec mi to nevadí,“ znelo razantne z jej úst. Vinu za vyhadzov z šou hádže na médiá. Tie jej vraj uškodili najviac. Pri vyratúvaní príčin svojho konca v Česko Slovenskej SuperStar nezabudla spomenúť ani Daru Rolins. Podľa Paulíniných slov ležala slovenskej pop dive v žalúdku, čo sa odrazilo aj na porotcovských hodnoteniach. 

V súvislosti s tým všetkým by si však mohla mladá speváčka položiť otázku, či netreba hľadať príčinu neúspechu niekde inde. Alebo v niekom inom...?

O rozruch okolo Paulíny Ištvancovej nebola počas šou núdza:

VIDEO Vyradená Ištvancová: Prečo som zaútočila na Daru!

Vypadli Konvičková a Ištvancová: Paulínu „vybručali“ už pred prenosom! 

VIDEO Superstaristka Paulína: Vieme, ako ju otec pchal do televízie! 

Superstaristku Ištvancovú nevedia vystáť: Nenávisť! 

Škandál! Podrazáčka Ištvancová: Kúpila si postup za sto tisíc! 

Superstaristka Ištvancová: Podrazila ostatných!

Šokovaný Mareš: Vyštartoval po ňom otec Mirgovej vokalistky!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu