Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokovaný Mareš: Vyštartoval po ňom otec Mirgovej vokalistky!

Paulínin otec dáva dole Marešovu ruku z dcériných ramien. Zobraziť galériu (4)
Paulínin otec dáva dole Marešovu ruku z dcériných ramien.

BRATISLAVA/BRNO – Toto nečakal! Vždy pohotový moderátor Leoš Mareš (33) zostal na brnenskom kastingu poriadne zaskočený. Na svedomí to má otec šestnásťročnej Paulíny Ištvancovej – vokalistky Dominiky Mirgovej (17).

O „sukničkárskej“ povesti Leoša Mareša už vedia aj na Slovensku. Dôkazom môže byť správanie otca nádejnej speváčky na brnenskom kastingu. Potom, ako sa mladá Paulína vrátila z vystúpenia pred porotou s radostnou správou o postupe, začalo ju spovedať moderátorské duo Mareš – Banášová. Český moderátor ju nenápadne objal okolo pliec. To sa však nepáčilo otcovi účastníčky, ktorý rázne zakročil. „Ona má len šestnásť rokov,“ zahlásil a zložil Leošovu ruku z dcérinho ramena.

Táto reakcia Mareša poriadne prekvapila a zmohol sa iba na reakciu: „No a čo?“ Situáciu zachraňovala vokalistka Dominiky Mirgovej. „On sa stará. Bojí sa o svoje dieťa. Povedal, že sa nemôžem rozprávať s cudzími ľuďmi,“ vysvetľovala s úsmevom na perách Paulína. „Leoš je úplne v pohode. Naozaj,“ reagovala Adela a vzápätí položila moderátorovi otázku: „Ty si sa ho zľakol, však?“ Moderátor s nechápavým výrazom tváre odpovedal: „Strašne“.

Mareš je v Čechách známy svojimi aférkami so ženami. Pre nežnejšie pohlavie má slabosť aj napriek tomu, že je ženatý a má dve deti. Médiá u našich západných susedov niekoľkokrát prepierali jeho milenecké výstrelky, ktoré sa vraj odohrali aj počas trvania manželského zväzku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu