Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vypadli Konvičková a Ištvancová: Paulínu „vybručali“ už pred prenosom!

Paulína Ištvancová a Markéta Konvičková Zobraziť galériu (18)
Paulína Ištvancová a Markéta Konvičková

BRATISLAVA – Čierneho Petra dostali dievčatá! V pondelkovom vyraďovaní Česko Slovenskej SuperStar to dopadlo pre Slovákov a Čechov 1:1. Nedostatočné množstvo esemes správ tentoraz prišlo na adresu toľkokrát porotou tipovanej Paulíny Ištvancovej (15) a trochu nevýraznej Markéty Konvičkovej (16).

Pondelkový večer začal zle pre Paulínu Ištvancovú už pred spustením kamier. Keď totiž produkčný vyvolával jednotlivých finalistov, aby zo zákulisia prišli na pódium, každého publikum privítalo mohutným fanúšikovským krikom. Až na Paulínu! Tá si vyslúžila takzvané bučanie. „Ja tiež, keď sa mi niečo nepáči, tiež to poviem na rovinu, tak som to brala v pohode,“ snažila sa po prenose nedať najavo sklamanie.

Nakoniec pre ňu opustenie speváckej šou bolo možno aj úľavou. „Som aj rada, že som vypadla. A Dara teraz môže pokojne spávať,“ povedala na adresu porotkyne, ktorá ju vytrvalo už dlhú dobu označovala za najslabší článok SuperStar.

Bez ironických poznámok zvládla svoj „vyhadzov“ Markéta Konvičková. „Ja som taká...“ snažila sa hľadať chybu v sebe, ale moderátori ju prerušili. No už v nedeľu nám Markéta prezradila, že si pripadá pri ostatných nevýrazná.

A o svojom konci v šou v istom okamihu už vôbec nepochybovala. „Ja som to hneď vedela, keď sme tam stáli my štyria, lebo Denis – fanynky šalejú, Ben – to isté a Monika je favoritka,“ zdôvodnila svoj pocit. Obe finalistky sa chcú teraz venovať škole a neskôr by chceli začať pracovať aj na svojej hudobnej kariére.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu