Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smutné zistenie v prípade smrti manželov (†56,60) a ich syna (†33) vo Veľkom Mederi: Bolo to takto

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: TASR)

VEĽKÝ MEDER - Vlani v júli otriasla Slovenskom šokujúca udalosť. Kriminalisti objavili v jednom z bytov vo Veľkom Mederi tri bezvládne telá manželov a ich syna. Polícia vyšetrovanie ukončila s prekvapivým výsledkom.

"Vyšetrovateľ ukončil vyšetrovanie tohto prípadu 31. 12. 2015 zastavením trestného stíhania v zmysle Trestného poriadku, nakoľko tento skutok nebol trestným činom. Z vykonaných expertíz vyplynulo, že všetci traja členovia rodiny zomreli bez cudzieho zavinenia," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

Podľa našich informácií nešťastie nastalo po požití veľkého množstva alkoholu. Otec rodiny sa obesil, matka a syn zomreli na otravu. V byte kriminalisti našli aj mŕtveho psa. Príčinou ich desivého konania boli s najväčšou pravdepodobnosťou finančné ťažkosti, z ktorých sa nevedeli dostať.

Rodina si objednala pohreb

Ako sme informovali bezprostredne po tragédií, podľa miestnych obyvateľov si rodina mala vopred objednať a zaplatiť vlastný pohreb. List na rozlúčku nenechala. Polícia najprv začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Tragédia sa stala koncom júla 2015. Políciu a hasičov zalarmovala priateľka 33-ročného mŕtveho muža, pretože sa mu dlhšie nevedela dovolať. Hasiči sa spoločne s mužmi zákona dostali do bytu na druhom poschodí cez okno. Po vojdení ich čakal otrasný pohľad. V spálni na posteli ležala matka (†56), obesený otec (†60) a v ďalšej izbe na gauči ležal ich syn (†33). 

Viac o téme: MŕtvolyPolícia Veľký Meder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu