Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Hrozivá nehoda v Bratislave: Policajné auto na šrot, dvaja muži zákona zranení

  nehoda na moste Lafranconi
nehoda na moste Lafranconi (Zdroj: Foto: Odťahovka.sk)

BRATISLAVA - Krátko pred jednou hodinou popoludní sa na bratisalvskom moste Lafranconi v smere do Petržalky zrazili tri autá, medzi nimi kamiónom a služobné policajné vozidlo. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. V nemocnici skončili vo vážnom stave dvaja policajti.

Na moste sa zrazil kamión, BMW X3 a policajný Seat Leon. "Podľa doteraz vykonaného šetrenia na mieste nehody,  policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave na tomto úseku zastavili vodiča osobného motorového vozidla zn. BMW, pričom pri kontrole do nich narazil zozadu z dosiaľ nezistených príčin vodič kamiónu," opísala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová. Obaja policajti utrpeli ťažké zranenia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia, v súčasnosti sú hospitalizovaní v jednej z bratislavských nemocníc. 

"Vodič BMW, ako aj vodič kamiónu zranenia neutrpeli, požitie alkoholických nápojov bolo u vodičov vylúčené," doplnila Kurucová. Celková výška škody na autách je odhadnutá na 30 tisíc eur  Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

 

 

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, vrátane 15 hasičov s tromi kusmi hasičskej techniky. Do niekoľkých minút od ohlásenia nehody dorazili aj privolaní záchranári. "Ošetrili sme dvoch zranených, ktorí boli pri vedomí." informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Dopravu riadila polícia cesta bola na potrebný čas neprejazdná.

 

 

 

Dopravu riadila polícia, cesta bola neprejazdná. 

 
Viac o téme: NehodaAutoKamiónLafranconi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu