Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovák pustil za volant ženu a o pár minút sa to stalo: Cestou z Talianska mali v aute aj deti

Nebezpečná chvíľka nepozornosti môže byť osudová Zobraziť galériu (2)
Nebezpečná chvíľka nepozornosti môže byť osudová (Zdroj: odtahovka.sk)

VILLACH - Každý z nás verí v bezproblémovú dovolenku plnú zážitkov, oddychu a žiadnych komplikácii. Toto si povedať jeden z prvých tohtoročných výletníkov nemôže. Stačila výmena vodiča, pár minút k dobru a problém bol na svete. Privolaná musela byť odťahovka a poškodeniu sa nevyhli ani ďalší dvaja účastníci premávky.

Cesta z talianskeho mesta Jesolo nemala šťastný koniec. Unavený vodič sa dopustil osudovej chyby v momente, keď sa rozhodol vymeniť so svojim spolujazdcom. Odstavil svoje auto pri mestečku Villach a za volant si zasadla manželka. Tá na mieste vodiča pobudla nejakých pár desiatok minút, keď si zrazu pri Grazi nevšimla tvoriacu sa kolónu.

Slovák pustil za volant
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: odtahovka.sk)

Neskorá reakcia zapríčinila haváriu, pri ktorej boli poškodené ďalšie dve autá. Pri nehode sa našťastie nikto nezranil. V aute, ktoré zapríčinilo nehodu sedeli dospelí Slováci spolu s dvoma deťmi. V tomto prípade išlo len o plechy a nie o ľudský život. Varovný prst sa ale dvíha, a každý vodič by si mal uvedomiť, že riešením nie je vymeniť sa zo spolujazdcom, ktorý je taktiež unavený. Treba si jednoducho spraviť dlhšiu prestávku, poprípade sa poriadne vyspať. 

Viac o téme: DovolenkaNešťastieOdťahovka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu