Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Drogový škandál v Teleráne naberá na obrátkach: Trestné stíhanie za šírenie toxikománie!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Slovenský škandál, ktorý otriasol svetovými médiami. Šéfkuchár ranného vysielania televízie Markíza čelí poriadnej hanbe. V živom vysielaní Ľubomír Herko predviedol neprípustnú vec. Topkám sa ako prvým podarilo zistiť, že polícia už v prípade začala trestné stíhanie.

"Vyšetrovateľ PZ v uvedenom prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia toxikománie," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková a doplnila, že obvinenie voči konkrétnej osobe vznesené doposiaľ nebolo.

Na prípade polícia v súčasnosti intenzívne pracuje. Prebiehajú všetky úkony s cieľom vec náležite objasniť.

Drogový škandál v Teleráne
Zobraziť galériu (3)

Kvôli škandálu, ktorý Herko predviedol v utorok ráno, s tzv. lajnou z bieleho prášku, dostal seba aj televíziu do poriadnych problémov. Národná kriminálna agentúra nabehla v stredu vo večerných hodinách do priestorov televízie. „Nejednalo sa o raziu, polícia iba doručila žiadosť o poskytnutie záznamu relácie a zoznamu štábu,“ povedala hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. Bezprostredne po zverejnení šokujúcich záberov sa vyjadrila: „Považujeme to za absolútne nevhodný „vtip“, ktorý nemá v takejto relácii čo robiť. V rámci televízie z toho vyvodíme dôsledky.

teleráno kuchár

 

Viac o téme: TelevíziaVysielanieŠéfkuchárLubomír Herko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu