Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trestné stíhanie markizáckeho kuchára: Pozrite, koľko rokov mu hrozí za drogový škandál!

Kuchár Ľubomír Herko (vľavo) si zavaril. Zobraziť galériu (6)
Kuchár Ľubomír Herko (vľavo) si zavaril.

BRATISLAVA – Vysoká daň za nepodarený „vtip“! Stálica markizáckeho Telerána, kuchár Ľubomír Herko (36), si vyslúžil nielen poriadnu medzinárodnú hanbu za televízny škandál s tzv. lajnou a bielym práškom. Ako topky najnovšie zistili, čelí už aj trestnému stíhaniu vo veci šírenia toxikománie.

Škandál sa vyostruje! Markizácky kuchár Ľubomír Herko sa objavil na televíznych obrazovkách, ako si kreditnou kartou upravuje kôpku bieleho prášku, čo vyvolalo negatívne ohlasy nielen u nás, ale aj v zahraničí. Zavaril navyše aj televízii Markíza. 


Šňupeme s Markízou: Kuchár Herko »hviezdou« zahraničných stránok... Urážky na adresu Slovákov!


Ako sa topkám podarilo zistiť, Národná kriminálna agentúra nenechala na seba dlho čakať a nabehla v stredu vo večerných hodinách do priestorov televízie, kde prešetrovala, čo sa stalo.


V Markíze to vrie: Nočná razia kriminálky!


O necelý deň neskôr sa topky zas dozvedeli, že sa začalo už aj trestné stíhanie v tejto veci, čo nám potvrdila aj bratislavská krajská policajná  hovorkyňa Lucia Mihalíková: „Vyšetrovateľ PZ v uvedenom prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu šírenia toxikománie.“ Obvinenie zatiaľ vznesené nebolo. V prípade obvinenia a uznania za vinného hrozia známemu kuchárovi minimálne 3 roky väzenia, horná sadzba hovorí o 8 rokoch.

Zaujímalo nás, čo na trestné stíhanie hovorí samotný Herko. Hoci sa najskôr nechcel k ničomu vyjadriť, nakoniec čo-to predsa len povedal. „Všetko riešim s televíziou Markíza, pre ktorú som sa vyjadril. O žiadnom trestnom oznámení nič neviem,“ povedal a dodal: „Všetko riešim s Markízou a právnikom. Nechajme sa prekvapiť, ako sa celá kauza nakoniec skončí a či bude niekto aj reálne obvinený. 

VIDEO: Tento "vtip" ho môže vyjsť poriadne draho!

teleráno kuchár

Viac o téme: Ľubomír Herko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu