Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Návrat po škandále: Kuchár Herko je späť na Markíze!

Ľubo Herko sa vracia do Telerána Zobraziť galériu (5)
Ľubo Herko sa vracia do Telerána

BRATISLAVA - Opäť na obrazovkách! Kuchár Ľubo Herko sa prestal objavovať v markizáckom Teleráne po tom, ako vyrobil škandál. Počas živého vysielania sa totiž tváril, akoby sa pripravoval na užívanie drog. Prešľap je však už zabudnutý a v novom roku dostal novú šancu.

Ľubo Herko vyrobil v minulom roku problém sebe aj televízii Markíza. Kvôli podozreniu z propagovania drog a ich užívania jeho aj Záhorskú Bystricu navštívila polícia. Niet sa teda čo čudovať, že kuchár dostal od vedenia stopku a na obraze sa už neukázal. 

Zdá sa však, že do nového roka vstupuje televízia s čístým štítom a rozhodla sa opäť dať Herkovi šancu. Na sociálnej sieti totiž avizovala jeho účinkovanie v pondelkovom Teleráne. „Novoročný stôl sa má prehýbať, aby sme počas roka nehladovali! Ľubo Herko zajtra pripraví chutné inšpirácie,” informovali markizáci v nedeľu na svojom profile. 

A diváci Herkov návrat uvítali. Väčšina reakcií je pozitívnych. „Je super kuchár, iné nie je podstatné,” zhrnul to jeden komentár za všetky ostatné. „Ľubo Herko je skvelý kuchár, za nevydarený žart bol ochotný bez výhrad niesť zospovednosť a sme radi, že aj diváci sa tešia na jeho návrat do Telerána,” povedala pre topky.sk hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová. 

Návrat po škandále: Kuchár
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Ľubo Herko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu