Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce VIDEO bitky žiačok (12,14) v Michalovciach: Všetko kvôli chlapcovi, nikto nepomohol!

Bitka michalovských žiačok
Bitka michalovských žiačok (Zdroj: foto: tip citatela)

MICHALOVCE - Internetom sa šíri otrasné video. Na desivých záberoch vidno, ako školáčka surovo napadla druhú žiačku. Brutálne ju bije, ťahá za vlasy, nadáva jej a pľuje do tváre. Zarážajúce je, že sa úbohej dievčiny nikto nezastal, v pozadí dokonca počuť smiech. Okoloidúci sa len nečinne prizerali.

Vaše tipy

Na incident upozornil rodič z Michaloviec. Surovosť a agresia mladých dievčat nemá obdoby. Približne 14-ročná školáčka zaútočila na o dva roky mladšiu dievčinu. Z počutého na videu sá dá dedukovať, že dievčina sa rozzúrila kvôli frajerovi. Napadnutá si na chlapca svojej spolužiačky zrejme robila nárok. "Si normálna? Hlupaňa jedna sprostá! Pozeraj sa mi do očí, keď s tebou hovorím!" pri týchto slovách nechýbajú facky, ktoré lietajú hlava-nehlava. Napadnuté dievča plače a schováva si tvár. "Teraz reveš? Si si mala uvedomiť, čo si robila pred tým, ty k... jedna mastná!" podporuje agresorku jedna z kamarátok, ktoré sa incidentu prizerajú a smejú.

Brutálne vybavovanie účtov sa nezaobišlo bez spomínaných faciek, ťahania za vlasy, sácania, či dokonca pľuvania do tváre, všetko znásobené škaredými pokrikmi. 

Podľa odborníkov sú mladé dievčatá niekedy agresívnejšie ako chlapci. "Sú v puberte a emocionálne prejavy u nich sú veľmi silné," hovorí psychológ Tomáš Hruška pre Tv Joj.


Prečítajte si aj Gang študentiek dobil spolužiačku: VIDEO brutálneho útoku, ktorý nikto nezastavil!


Žiačky navštevujú základnú školu v Michalovciach, incident sa ale odohral na parkovisku jedného z miestnych podnikov. "S takýmto niečím bojuje nielen naša škola, ale všetky školy na Slovensku," skonštatoval riaditeľ základnej školy Slavko Pavolko pre televíziu a dodal, že žiačky si incident už vyriešili a ospravedlnili sa.

Michalovskí policajti sa už incidentom zaoberajú, preverujú prípad podozrenia z prečinu výtržníctva. "V súčasnej dobe boli vyťažené osoby, bolo stotožnené miesto spáchania skutku. V danej veci bude operatívne preverovanie ukončené podnetom na trestné stíhanie za vyššie uvedený prečin. Vzhľadom na vek páchateľa a poškodenej sa nebudeme k veci bližšie vyjadrovať," informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

Zarážajúca je pasivita, či ignorancia ľudí, ktorí sa nepeknému divadlu prizerali. V pozadí na videu počuť hlasy kamarátok útočiacej dievčiny, ako ju podporujú, slovne povzbudzujú a bitej školáčke nadávajú. Kvôli vulgarizmom sme niektoré pasáže na videu vymazali. Potupeného a poníženého dievčaťa sa nikto nezastal.

Pozrite si autentické zábery:

Bitka školáčok v MI

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu