Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ožratý Rado (36) nevidel na cestu: Motorkou vpálil do dvoch cyklistiek!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – V zlom čase na zlom mieste sa včera ocitli dve cyklistky (63,71), ktoré súčasne s ožratým Radom (36) z Košíc, prechádzali cestou v obci Geča. Pripitý Košičan zrejme po niekoľkých pohárikoch nevidel na cestu a do dôchodkýň pri krajnici vrazil. Nezodpovedný motorkár po zrážke vyviazol so škrabancami, no doráňané cyklistky skončili v nemocnici!

Rado posilnený alkoholom sa včera na svojej motorke Yamaha vybral na cesty smerom na obec Valaliky. Niekoľko pohárikov tvrdého mu však riadenie zrejme poriadne sťažilo a v obci Geča na jeho „kľučkovanie“ doplatili dve cyklistky.

Dôchodkyne po zrážke s motorkárom ostali ležať na zemi. Staršia dôchodkyňa utrpela ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia 3 mesiace, mladšia (63) žena utrpela ľahké zranenia s dobou liečenia 4 týždne, informovala Topky košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová. Ožratý Rado, ktorý zrážku spôsobil, však vyviazol len s ľahkými zraneniami.

Košičana už za jeho nebezpečnú jazdu obvinili a teraz mu hrozí až päťročné väzenie. Škody na bicykloch vyčíslili na 100 eur, na motorke 1000 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu