Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Betka z Paneláku úplne holá na pitevnom stole: Fúha, to fakt?!

Betka Stanková Zobraziť galériu (5)
Betka Stanková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Alžbeta Stanková (37) sa svojim fanúšikom najnovšie pripomenula v televíznom počine Svet pod hlavou. A hoci jej postava Lídy Majerovej dlhú životnosť v seriáli nemala, brunetka jednoznačne zaujala. Ocitla sa totiž kompletne nahá na pitevnom stole!

Herečka Alžbeta Stanková sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala najmä svojím účinkovaním v jojkárskom Paneláku, kde stvárnila postavu Betky. Najnovšie ju však mali možnosť fanúšikovia vidieť v českom seriáli Svet pod hlavou, v ktorom sa divákom predstavila ako Lída Majerová.

A hoci sa v tomto počine udržala krátko, o to zaujímavejšie zábery diváci videli. Jej postava totiž ako zavraždená skončila kompletne nahá na pitevnom stole. Pri pohľade na „mŕtvu“ ženu sa ale mnohí jej priaznivci domnievajú, že sa na morbídnej snímke nenachádza známa Slovenka, ale jej dablérka.

Podľa nich vyzerá Stanková oveľa lepšie a nehybné telo nemôže patriť jej. „Ja si teda myslím, že ide o dablérku, bol tam jeden krátky záber aj na jej tvár z pitevne, a to rozhodne nebola ona. Alžbeta je krajšia,“ špekuloval jeden z komentujúcich.

A keďže túto záhadu by mohla najlepšie rozlúsknuť práve samotná herečka, tak sme sa v tejto súvislosti snažili s ňou aj skontaktovať. Na jej českom, no ani na slovenskom čísle sme ju však doposiaľ nezastihli.

Postava Lídy Majerovej, ktorú si zahrala Betka Stanková, sa ocitla úplne holá na pitevnom stole.
Zobraziť galériu (5)
Postava Lídy Majerovej, ktorú si zahrala Betka Stanková, sa ocitla úplne holá na pitevnom stole.  (Zdroj: Foto: Česká televize)

Viac o téme: Betka Stanková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu