Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Speváčka vyrazila fanúšikom na koncerte dych: Maria, a gaťky máš kde?!

Maria Brink Zobraziť galériu (5)
Maria Brink (Zdroj: profimedia.sk)

FORT LAUDERDALE - Nestáva sa často, že by sme na topkách písali o metalových kapelách. No uznajte, že outfity, v ktorých sa na nedávnom koncert objavila speváčka formácie In This Moment, stoja za zmienku. Maria Brink (40) totiž pred fanúšikov predstúpila v šatách s mega rázporkami. Prítomným fanúšikom tak predviedla viac, než len svoj talent.

Umelci pohybujúci sa v hudobnej brandži veľmi dobre vedia, že fanúšikov poteší, ak svoj koncert obohatia aj o príjemný vizuálny zážitok. Mnohé speváčky kladú dôraz na výber outfitov. Výnimkou nie je ani líderka americkej metaovej kapely In This Moment - Maria Brink. 

Blonďavá štyridsiatnička to potvrdila napríklad na piatkovom koncerte. Pred fanúšikov predstúpila v rafinovaných šatách, ktoré na prvý pohľad pripomínali plachtu. Správne zvolené rázporky sa však postarali o to, že pri pohľade na ňu mali hriešne myšlienky nielen chlapi, ale aj ženy. Maria totiž pôsobila dojmom, akoby nechala nohavičky doma. 

Je však dosť pravdepodobné, že pod voľne vejúcou látkou mala speváčka oblečené špeciálne vykrajované body, ktoré ju chránilo pred tým, aby neukázala to najintímnejšie. 

FOTO odvážnych šiat, ktorými speváčka Maria Brink vyrazila fanúšikom dych, nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Maria BrinkIn This Moment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu