Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Playmate vyšla do ulíc v »nahých« šatách: Zozadu párada, keď sa otočila... Júúúj!

Ana Braga Zobraziť galériu (8)
Ana Braga (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Tým by sa radšej chváliť nemala! Brazílska playmate Ana Braga (35) pózovala už pre mnohé pánske magazíny. Svoje silikónom vylepšené poprsie však nadšene pretŕča aj na instagrame. A pri pohľade na najnovšie fotky paparazzov je zrejmé, že sa neštíti ukazovať ich aj na verejnosti. Pred pár dňami sa pretŕčala ulicami v priesvitných šatách, ktoré odhalili, že plastickí chirurgovia sa v tomto prípade akosi vykašľali na súmernosť.

Ana Braga si je vedomá, že ako playmate si musí svoje krivky strážiť. Samozrejmosťou je pre ňu pravidelný pohyb a zdravé stravovanie. Odmenou jej je štíhla postavička, za ktorú sa ozaj nemusí hanbiť. Blondínka však v minulosti nebola spokojná s prsiami, ktoré jej príroda nadelila. A tak zašla za plastickým chirurgom. Či výsledok jeho práce stojí za pochvalu, posúďte sami. 

Rodáčka z Brazílie sa v uplynulých dňoch vybrala do ulíc Los Angeles (ne)oblečená v priesvitných šatách, ktoré toho z jej tela veľa nezakrývali. Pod nimi mala len tango nohavičky a podprsenku nechala doma. Okoloidúcim sa tak naskytol pohľad na jej výstavný zadoček i nesúmerné prsia. 

FOTO brazílskej playmate v »nahých« šatách nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Ana Braga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu