Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena slávneho herca bez nohavičiek: Miluje ju nielen kvôli tomuto!

Alec Baldwin s manželkou Hilariou. Zobraziť galériu (7)
Alec Baldwin s manželkou Hilariou. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Lepšie si ani nemohol vybrať! Známy herec Alec Baldwin (59) prežíva šťastné chvíle. Svoj podiel má na tom najmä jeho mladá žena Hilaria (34). Tá nosí pod srdcom ich štvrté dieťatko a niet pochýb, že úlohu matky si maximálne užíva. Navyše, popri tom všetkom dbá aj o to, aby bola pre svojho muža stále atraktívna.

O manželke Aleca Baldwina je dobré známe, že miluje jógu a zdravý životný štýl. Svojich zásad sa drží aj počas tehotenstva a odmenou sú jej božské krivky. „Každý deň si musím pripomínať, že cvičenie a správne jedlo počas tehotenstva znamenajú, že to budem mať počas neho jednoduchšie, rovnako tak aj pôrod a zotavovanie sa z neho,” vyjadrila sa sympatická brunetka.  

Hilaria zverejnila na instagrame momentku z kúpeľne, na ktorej pózuje bez nohavičiek. Budúcim mamičkám dala pri te príležitosti aj zopár odporúčaní. „Som absolútne vyrovnaná s tým, že priberiem, budem mať celulitídu a že moje telo potrebuje tuk, aby v ňom mohlo rásť zdravé bábätko,” reagovala Baldwinova žena, ktorá pri štvrtom tehotenstve vie, ako nájsť rovnováhu. 

Krásna tvár a udržiavaná postavička však nie sú to jediné, prečo hviezdny Baldwin svoju ženu miluje. Z fotiek, ktoré brunetka zverejňuje na internete, je zrejmé, že úlohu mamičky si maximálne užíva a jej deti sú pre ňu všetkým. 

FOTO odvážnej tehuľky Hilarie Baldwin nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Alec BaldwinHilaria Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu