Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prsia v celej kráse: Čerstvo vydatá česká herečka ich ukázala na verejnosti!

Šaty Nikol Kouklovej boli vo vrchnej časti až príliš priesvitné - odhalili herečkine bradavky. Zobraziť galériu (3)
Šaty Nikol Kouklovej boli vo vrchnej časti až príliš priesvitné - odhalili herečkine bradavky. (Zdroj: profimedia.cz)

PRAHA - Úplne odhalená! Občas sa stane, že na módnych prehliadkach oveľa viac zaujmú hostia ako samotné modelky. Práve takýto prípad nastal aj u našich západných susedov na aktuálnom pražskom módnom týždni. Čerstvo vydatá herečka Nikol Kouklová (25) si totiž na seba navliekla červené šaty zo šifónu a nedala si pod ne podprsenku. Róba bola pritom vo vrchnej časti taká priesvitná, že sa všetkým prítomným naskytol pohľad na ryšavkine bradavky.

V týchto dňoch sa u našich západných susedov koná pražský módny týždeň. Najväčšími hviezdami by mali byť modelky a návrhári, ktorí prítomným hosťom predvádzajú najaktuálnejšie trendy a kúsky pre nadchádzajúcu sezónu.

Raz sa čas sa však stane, že ešte viac pozornosti pútajú pozvané známe tváre zo šoubiznisu. A inak tomu nebolo ani tentokrát. Českej herečke Nikol Kouklovej, známej zo seriálu Ordinace v růžové záhradě či Cesty domů, sa podarilo na seba strhnúť pohľady všetkých prítomných. 

Dôvodom boli červené šaty, ktoré si ryšavka na seba obliekla. Šifónová róba bola totiž vo vrchnej časti taká priesvitná, že všetkým odhalila jej nahé prsia. Pod bleskami fotoaparátov mladá umelkyňa, pôsobila, akoby stála pred všetkými úplne hore bez. Jej bradavky doslova svietili. A takto provokovala napriek tomu, že sa v lete vydala za syna legendárneho herca Karla Heřmánka.

Česká herečka Nikol Kouklová si pod červené šaty nedala podprsenku. Dôsledkom bolo, že jej nahé prsia videli všetci prítomní na módnej prehliadke.
Zobraziť galériu (3)
Česká herečka Nikol Kouklová si pod červené šaty nedala podprsenku. Dôsledkom bolo, že jej nahé prsia videli všetci prítomní na módnej prehliadke.  (Zdroj: profimedia.cz)

Viac o téme: Nikol Kouklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu