Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Česká speváčka (48) bez hanby: Na verejnosti odhalila celý prsník i bradavku!

Česká speváčka Magda Malá si obliekla priesvitnú blúzku. Zobraziť galériu (2)
Česká speváčka Magda Malá si obliekla priesvitnú blúzku.

PRAHA – Vykúkalo jej, čo malo ostať skryté! Česká speváčka Magda Malá (48) sa pred pár dňami objavila v spoločnosti na krste novej knižky a svojím outfitom všetkým hosťom vyrazila dych. Vo svojich takmer 50-tich rokoch prišla odetá v priesvitnej blúzke, pod ktorú si zámerne neobliekla podprsenku. Prítomným hosťom tak odhalila celý prsník aj s bradavkou.

Odvážna či nevkusná?! Česká speváčka Magda Malá, ktorá je známa predovšetkým z muzikálov, pred pár dňami strhla na seba naozaj obrovskú pozornosť. Matka dvoch dcér Terezky a Magdalénky sa totiž objavila v spoločnosti v poriadne provokatívnom outfite. 

Na krste knihy, kam prišla ako hosť, sa ukázala v čiernej transparentnej blúzke, pod ktorú si zámerne neobliekla podprsenku. A tak prítomným hosťom ukázala celý prsník i bradavku. Vo svojich 48 rokoch síce vyzerá dobre, no napriek tomu je to žena v zrelom veku a dvojnásobná matka, a tak mnohých doslova zaskočila týmto odvážnym výzorom. Nabudúce, ak nechce prísť opäť do rečí, by mala plavovláska porozmýšľať nad decentnejším oblečením. Nemyslíte?

Magda Malá odhalila celý prsník i bradavku.
Zobraziť galériu (2)
Magda Malá odhalila celý prsník i bradavku.

Viac o téme: Magda Malá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu