Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Mamička Farkašová s novou ozdobou: Kristína, to čo je?! Aha, tetovanie...

Kristína Farkašová sa na Bratislavských módnych dňoch pochválila novou ozdobou na svojom tele. Zobraziť galériu (40)
Kristína Farkašová sa na Bratislavských módnych dňoch pochválila novou ozdobou na svojom tele. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Dala sa pokresliť! Kristína Farkašová (32) sa na utorkových Bratislavských módnych dňoch objavila v úlohe modelky. No okrem najnovšej módnej kolekcie predviedla aj čosi iné. Len zopár hodín pred začiatkom podujatia sa totiž známa ryšavka nechala potetovať. Nejde však o nič výrazné... Práve naopak - miniatúrna kresba na prvý pohľad pôsobí len ako akýsi fľak na pokožke či znamienko.

Utorkový večer sa v našom hlavnom meste niesol v znamení módy. Na Hlavnom námestí sa totiž konali letné Bratislavské módne dni. Na prehliadkovom móle sa okrem profesionálnych modeliek prešlo aj niekoľko známych tvárí. Medzi nimi aj herečka Kristína Farkašová.

No tá okrem najaktuálnejších módnych trendov predviedla aj novú ozdobu na svojom tele. Len niekoľko hodín pred začiatkom módnej šou si totiž nechala urobiť tetovanie. Nejde však o žiadnu výraznú kresbu alebo do očí bijúci symbol, ale o miniatúrne pásikavé srdiečko. A keďže herečka je svojská, jej obrázok nemá typický oblý tvar, ale úzky a pretiahnutý. Na prvý pohľad tak zrejme málokomu dôjde, čo to vlastne na pokožke má. 

Ešte pred samotným podujatím sa známa ryšavka s novinkou pochválila svojim priateľom a fanúšikom na sociálnych sieťach. „Človek dumá a dumá, čo by ešte vo veku 32 vymyslel a vymyslí návštevu u tatéra. Ani kávu mi neurobil, ako to celé trvalo dve sekundy,“ napísala k fotke z tetovacieho štúdia Farkašová. Čo na jej nové tetovanie hovoríte? 

Kristína Farkašová si nechala na svoje telo vytetovať malé pásikavé srdiečko.
Zobraziť galériu (40)
Kristína Farkašová si nechala na svoje telo vytetovať malé pásikavé srdiečko.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu