Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najznámejšia vdova českého šoubiznisu opäť vo svadobnom: Vzala si o 16 rokov mladšieho!

Z Venduly Svobodovej je opäť vydatá pani. Zobraziť galériu (4)
Z Venduly Svobodovej je opäť vydatá pani. (Zdroj: archív V.S.)

PRAHA - Opäť vydatá! Vdova po legendárnom skladateľovi Karlovi Svobodovi (†68) Vendula Svobodová (43) má veľký dôvod na radosť. Cez víkend jej totiž zazvonili svadobné zvony. Svoje áno povedala známa Češka partnerovi Josefovi Pizingerovi (27), ktorý je od nej o 16 rokov mladší.

Vdova po legendárnom skladateľovi Karlovi Svobodovi a zároveň prezidentka nadačného fondu Kvapka Nádeje Vendula Sobodová aktuálne prežíva jedno z najšťastnejších období svojho života. Ako informujú české médiá, blondínke cez víkend už po tretíkrát zazvonili svadobné zvony. 

Svoje áno povedala známa Češka o 16 rokov mladšiemu partnerovi Josefovi Pizingerovi po dvoch rokoch vzťahu doma na záhrade – práve tam sa totiž konal slávnostný obrad. Nevesta mala na sebe oblečené zaujímavé krémové šaty, ktoré pripomínali obrovskú pánsku košeľu previazanú v páse. Originálny výzor novomanželka vyšperkovala ešte bielym venčekom vo vlasoch a jemnou kyticou z rovnakých bielych kvetov. 

K oltáru viedol Svobodovú bývalý český premiér Jan Fischer. „Nemám už rodičov, viedol ma namiesto otecka. S jeho rodinou mám veľmi úzky vzťah,“ povedala pre Super.cz Vendula. Na svadbe bola len najbližšia rodina a priatelia, nechýbali ani rodičia mladého ženícha. S jeho mamou, s ktorou bola prezidentka Kvapky nádeje dlhé roky najlepšia kamarátka, sa pritom pred rokmi Vendula práve kvôli vzťahu s Josefom rozhádala. 

Napriek všetkému dvojica žiari šťastím a užíva si prvé dni manželského života. „Cítim sa dobre, všetko je úplne super,“ povedala pre Topky.sk o svojich pocitoch čerstvo vydatá pani Pizingerová. Tak snáď to tentokrát známej plavovláske vyjde a so svojou polovičkou prežije šťastný život. 

Prvým manželom Venduly bol skladateľ Karel Svoboda, ktorý začiatkom roka 2007 spáchal samovraždu. Neskôr sa vdova vydala za o niečo mladšieho Patrika Auša, po troch rokoch však nasledoval rozvod. 

Vendula Svobodová sa v sobotu opäť obliekla do svadobného a povedala áno svojmu o 16 rokov mladšiemu partnerovi Josefovi.
Zobraziť galériu (4)
Vendula Svobodová sa v sobotu opäť obliekla do svadobného a povedala áno svojmu o 16 rokov mladšiemu partnerovi Josefovi.  (Zdroj: archív V.S.)

Viac o téme: Vendula Svobodová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu