Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známej Češke (47) mladý manžel (31) prospieva: Aha, takto vyzerá v plavkách!

Vendula Svobodová Zobraziť galériu (4)
Vendula Svobodová (Zdroj: Instagram VP)

REUNION - Hoci prvý manžel bol o 33 rokov starší, ten tretí má o 16 rokov menej ako ona. A Vendule Svobodovej (47), dnes teda už Pizingerovej, mladý muž po jej boku naozaj prospieva. Svoj profil na Instagrame má plný cestovateľských fotiek z divočiny, no najnovšie prekvapila klasickou plážovou snímkou v plavkách.

Aj keby bola vydatá šesťkrát, vždy bude Vendula známa ako Svobodová. Je totiž vodovou po slávnom českom skladateľom Karlovi Svobodovi, ktorý v roku 2007 spáchal samovraždu. Po jeho smrti už stihla povedať áno dvakrát – Patrik Auš však nebol ten pravý. Zdá sa, že Josef Pizinger áno. 

Vendula Svobodová s tretím manželom Josefom Pizingerom
Zobraziť galériu (4)
Vendula Svobodová s tretím manželom Josefom Pizingerom  (Zdroj: Instagram VP)

Aktuálny manžel je od blondínky mladší o 16 rokov a dokonca je synom jej kamarátky. Napriek tomu im to už roky klape a zdá sa, že majú kopec spoločných záujmov. Hoci má Vendula 46 rokov, bez problémov chodí so svojím mladým partnerom na výlety mimo civilizácie a zdoláva túry, na aké sa bežný dovolenkár asi ani nevyberie. 

Preto teraz príjemne prekvapila fanúšikov, keď zverejnila úplne bežnú plážovú fotku. Mnohí sa čudovali, že vie aj oddychovať a konečne nie je v neustálom pohybe. A tiež ju pochválili, ako dobre vyzerá. „Je vidieť, že vám mladá krv neobyčajne prospieva, a to je dobre,” skonštatovala jedna z komentujúcich. 

Známej Češke (47) mladý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram VP)

Galéria: Vendula Svobodová

Viac o téme: Vendula SvobodováVendula Pizingerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu