Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné fotenie poľskej modelky: Pozor, bradavka na úteku!

Modelke z hlbokého výstrihu vykukla bradavka. Zobraziť galériu (8)
Modelke z hlbokého výstrihu vykukla bradavka.

ZÁHREB – Podprsenku jej netreba! Nie je žiadnym tajomstvom, že manekýnky si na spodnú bielizeň príliš nepotrpia. Napokon, mnohé dráždivé outfity, ktoré predvádzajú, si vyžadujú, aby boli naostro. Anja Rubik (31) počas nedávneho pózovania na to doplatila. Zatiaľ čo sa usmievala na fotografa, z výstrihu jej vykukla bradavka.

(Ne)chcené odhalenie! Provokatívne modely vedia byť často zradné. Svoje o tom vie nejedna žena, ktorej sa podarilo vyrobiť si na verejnosti nejaký pikantný trapas. Keď si krásky oblečú krátke šaty, občas pustia fotografov pod sukňu, z nezaistených hlbokých výstrihov vykúkajú prsia a bradavky.

Vnady nedávno pretŕčala pred objektívom aj poľská modelka Anja Rubik. Pre chorvátske vydanie magazínu Elle nafotila sériu záberov, na ktorých pózovala v kúskoch zvýrazňujúcich jej štíhlu postavu. Pánskych čitateľov však zrejme oveľa viac zaujme pikantný detail na niektorých vybraných fotkách. Blondínke totiž z výstrihu vykukla bradavka. Či sa tak stalo nevedomky, necháme na vaše pováženie...

Anja Rubik podprsenky príliš nenosí.
Zobraziť galériu (8)
Anja Rubik podprsenky príliš nenosí.


Mohlo by vás zaujímať: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu