Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO modelky Zmajkovičovej: V parlamente ako na móle, doobeda v jednom, poobede v druhom!

Renáta Zmajkovičová sa stihla počas mimoriadnej schôdze prezliecť Zobraziť galériu (3)
Renáta Zmajkovičová sa stihla počas mimoriadnej schôdze prezliecť (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na stredajšej mimoriadnej schôdzi Národnej rady SR sa zúčastnila aj bývalá podpredsedníčka parlamentu Renáta Zmajkovičová (Smer-SD). Po ostrosledovanej kauze okolo predraženého CT-čka v piešťanskej nemocnici sa z nej stala radová poslankyňa. Na šarme a kráse jej to ale vôbec neubralo. Opak je pravdou.

Svoju eleganciu a vyberaný vkus dokázala v stredu hneď dvakrát. Renáta Zmajkovičová (52) chodí vždy upravená a potrpí si na svojom vzhľade.

Pani poslankyňa sa zúčastnila doobedňajšieho rokovania v krásnom červenom kostýme. V sále, kde sú muži v prevahe, výrazne vynikala. Dokonalou postavou pútala pohľady, neunikla ani nám.

Streda, 15. apríl, pol desiatej dopoludnia
Zobraziť galériu (3)
Streda, 15. apríl, pol desiatej dopoludnia  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

V poobedňajších hodinách sa poslankyňa z parlamentnej schôdze vytratila. Pravdepodobne mala iné povinnosti. Neskôr sa vrátila, no to už mala oblečený iný kostým. I keď bol podobného strihu ako ten doobedňajší, tentoraz ale vsadila na žltú.

Zmajkovičová nám s úsmevom prezradila, čo bolo dôvodom zmeny jej outfitu: "Je to prozaické, poliala som sa kávou. Teší ma však vaša pozornosť. Budem si dávať väčší pozor."     

Streda, 15. apríl, pol tretej popoludní
Zobraziť galériu (3)
Streda, 15. apríl, pol tretej popoludní  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Zmenu oblečenia si všimol aj stranícky kolega, poslanec národnej rady Andrej Kolesík. Ako sa na muža patrí, šplhol si aj u ostatných kolegýň. "Áno, zaregistroval som zmenu, ale netrúfam si ju hodnotiť, nie som parlamentný Kimlička. Podľa môjho názoru sa všetky moje kolegyne v poslaneckom klube obliekajú elegantne a pekne," povedal pre Topky.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu