Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Írska herečka ukázala prsia: Pozrite na tie pevné trojky!

Karen Hassan sa v známom seriáli Vikingovia odhalila. Zobraziť galériu (8)
Karen Hassan sa v známom seriáli Vikingovia odhalila.

DUBLIN – Takýto pohľad poteší každého chlapa! Seriál Vikingovia, ktorý môže byť Slovákom známy z obrazoviek televízie Joj, sa teší veľkej obľube. Nečudo, že keď írska herečka Karen Hassan (33) dostala ponuku zahrať si v ňom, dlho neváhala. A neodradilo ju ani to, že sa pred kamery musela postaviť úplne nahá. Vďakabohu, pohľad na jej telo totiž stojí skutočne za to.

Ukázala sa nielen Vikingom! Nahota je v umeleckom svete prirodzenou záležitosťou a pikantné scény ma na konte nejedna slávna, či menej známa herečka. Výnimkou už nie je ani Írka Karen Hassan. Tá síce u nás nie je veľmi známa, ale stojí za to, aby sme o nej hovorili.

Šarmantná brunetka totiž skrýva pod šatami ukážkové krivky, ktoré v celej kráse odhalila v obľúbenom seriáli Vikingovia. „Som veľkým fanúšikom tohto počinu, takže keď som dostala ponuku zahrať si v ňom, bola som totálne nadšená,” prezradila v jednom z rozhovorov Karen. „Je krásne pracovať v takomto prostredí, navyše so skvelou a kvalitnou produkciou,” pochvaľovala si podmienky sexi kráska. Nuž, spokojní s ňou nepochybne museli byť aj tvorcovia.  

Karen Hassan skrýva pod šatami pevné prsia a ploché bruško.
Zobraziť galériu (8)
Karen Hassan skrýva pod šatami pevné prsia a ploché bruško.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu