Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poburujúce fotky nahej modelky: Svoje vnady vytasila priamo v kostole!

Nahé prsia a kríž veľmi nejdú dokopy. Rebekah Underhill s obnažovaním v kostolnom prostredí však nemala problém. Zobraziť galériu (6)
Nahé prsia a kríž veľmi nejdú dokopy. Rebekah Underhill s obnažovaním v kostolnom prostredí však nemala problém.

NEW YORK – Sodoma a Gomora! Nahota je v týchto časoch už bežnou súčasťou módneho sveta. Odhalené manekýnky často vídať na prehliadkových mólach, ale aj na stránkach rôznych magazínov. Na prvý pohľad preto najnovšie zábery Rebekah Underhill nie sú nijako hriešne. No fakt, že ju fotograf vyzliekol v prostredí kostola, sa už nemusí pozdávať každému.

Prepískli to?! Magazín Stalker nie je nič pre puritánov a hanblivé povahy. Ako sa uvádza na jeho oficiálnej stránke, zameriava sa na spojenie módy a umenia. Špecifikom je aj sloboda pre fotografov, ktorá je viditeľná takmer v každom vydaní. Súčasťou najnovšieho čísla sú pomerne kontroverzné zábery, na ktorých v hlavnej úlohe vystupuje modelka Rebekah Underhill.

Hoci meno mladej Američanky v Európe nie je veľmi známe, kráska, ktorú prirovnávajú k Vanesse Paradis, má na konte viacero kampaní a je bežnou súčasťou newyorských prehliadok. Poznávacím znamením brunetky je tiež pozitívny postoj k nahote, čo fotením pre magazín Stalker len potvrdila.

Nie každý sa však na jej najnovšie dráždivé zábery pozerá s nadšením. Rebekah totiž s odhalenými vnadami pózovala pri veľkom drevnom kríži, či v laviciach, ktoré zvyknú byť súčasťou každého kostola. A to je pre mnohých ľudí trošku nevhodné spojenie. Čo na kontroverzné zábery hovoríte vy?

Rebekah Underhill nemá s nahotou žiaden problém. Svoje prsia najnovšie ukázala aj čitateľom Stalker Magazínu.
Zobraziť galériu (6)
Rebekah Underhill nemá s nahotou žiaden problém. Svoje prsia najnovšie ukázala aj čitateľom Stalker Magazínu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu