Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Americký herec ako zmyslov zbavený: Skočil na ňu a začal ju škrtiť!

Emile Hirsch Zobraziť galériu (7)
Emile Hirsch (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Amerického herca Emila Hirscha obvinili z napadnutia viceprezidentky Paramount Digital Entertainment Daniele Bernfeld, ktorú škrtil na párty počas Filmového festivalu Sundance. K incidentu došlo 25. januára v skorých ranných hodinách v jednom z nočných klubov v Park City v štáte Utah.

Bernfeld tvrdí, že 29-ročný herec, ktorý vyzeral byť opitý, sa jej najprv spýtal, prečo sa tvári tak nepríjemne a následne jej povedal, že je "bohaté decko", ktoré by nemalo byť na Sundance. Bernfeld sa potom od Hirscha vzdialila a sadla si k stolu, no herec k nej o chvíľu na to zozadu pristúpil a chytil ju pod krk. Potom ju stiahol na zem, sadol si na ňu a začal ju škrtiť. Hirscha nakoniec odtrhli dvaja pristojaci ľudia. Herec po príchode polície tvrdil, že s Bernfeld sa iba pohádal a vypil tri alebo štyri poháriky

. Policajti si však všimli, že Bernfeld mala červený krk aj hrudník, čo potvrdzuje jej verziu incidentu. Hirscha preto vo štvrtok obvinili z napadnutia, za čo mu hrozí až päťročný trest odňatia slobody a pokuta 5000 dolárov (v prepočte približne 4400 eur). Na súd sa má dostaviť 16. marca. Jeho hovorca pre portál TMZ uviedol, že Hirsch v inkriminovanú noc vypil veľké množstvo alkoholu a z incidentu si nič nepamätá. Niekoľko dní na to sa prihlásil do protialkoholickej liečebne, kde sa nachádza aj v súčasnosti. 

Emile Hirsch je známy napríklad z filmov Klub vyvolených (2002), Sexbomba od vedľa (2004), Obyčajní hrdinovia (2004), Legendy z Dogtownu (2005), Alpha Dog (2006), Útek do divočiny (2007), Milk (2008), Zažiť Woodstock (2009), Čierna hodina (2011), Príbeh môjho syna (2012), Divosi (2012) alebo Na život a na smrť (2013). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu