Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Marcel napadol tehotnú ženu priamo u lekára: Nadávky a škrtenie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

PRIEVIDZA - Z prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania obvinil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Prievidze 32-ročného Marcela.

"Obvinený Marcel 20. apríla predpoludním v čakárni u lekára začal vulgárne nadávať 20-ročnej mladej žene, potom ju chytil za golier a mladá žena s ním vyšla na chodbu pred čakáreň. Na chodbe ju oprel o stenu a chytil pod krk," informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

Ako ďalej uviedla, mladá žena muža prosila, nech jej neubližuje, lebo je tehotná. Obvinený ju však vytiahol von, vyhrážal sa, že ju povláči po schodoch a dal jej facku. "Marcel sa na verejne prístupnom mieste dopustil hrubej neslušnosti. Mladá žena sa bála o svoj život a taktiež aj o život svojho nenarodeného dieťaťa," konštatovala hovorkyňa. 

Poverený policajt spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného, ktoré potvrdil sudca Okresného súdu v Prievidzi. "Marcelovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky," dodala Antalová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu