Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Celebritná kráska pobúrila svet: Stačila na to jediná FOTKA!

Selena Gomez vyvolala medzi moslimami rozruch touto fotografiou. Zobraziť galériu (5)
Selena Gomez vyvolala medzi moslimami rozruch touto fotografiou.

DUBAJ – Urobila, čo nemala! Speváčka a herečka Selena Gomez (22) strávila uplynulé dni v Spojených arabských emirátoch. Spoločne s partiou kamarátov tam totiž oslavovala príchod nového roka. Potulky po exotike zvečnila aj na fotografiách, ktoré sa však medzi domorodým obyvateľstvom nestretli s nadšením. Mladučká hviezda totiž nevedomky urazila všetkých moslimov.

Selena Gomez hľadá po rozchode s Justinom Bieberom útechu medzi kamarátmi. Zlomené srdce si v ich spoločnosti liečila aj na prelome rokov, keď spoločne absolvovali dovolenku v Spojených arabských emirátoch. Popri zábave si našla skupinka Američanov čas aj na návštevu mešity, do ktorej sa patrične odeli. A hoci bola kráska zahalená od hlavy až po päty, aj napriek tomu sa dopustila vážneho priestupku.

Selena totiž počas pózovania  ukázala nahý členok. Na tom by asi väčšina z nás nevidela nič zlé, no vo svete moslimov je to vnímané ako hrubé znesvätenie. Nečudo, že po zverejnení fotografie na instagrame ju niektorí fanúšikovia zavalili kritikou. „To je tak neúctivé. Veď toto nie je zábavný park!” pohoršoval sa jeden z nich. A servítky si pred ústa nekládli ani ďalší. 

Medzi komentármi sa našli aj také, ktoré Selenu zastávali, no ona urážlivú fotografiu zo svojho profilu nakoniec stiahla. Pridala ale ďalšie zábery, na ktorých si výlet mimoriadne pochvaľuje. „Úprimne, toto je najlepší spôsob ukončenia tohto roku,“ vyznala sa zo svojich pocitov mladá speváčka, ktorá dúfa, že ju čaká priaznivejšie obdobie. Nuž, ak sa opäť nedá dokopy s Justinom, tak určite.

Selena Gomez pri fotení ukázala členok. To sa v moslimskom svete považuje ako hrubé zneuctenie svätého miesta.
Zobraziť galériu (5)
Selena Gomez pri fotení ukázala členok. To sa v moslimskom svete považuje ako hrubé zneuctenie svätého miesta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu